Hurghada - Movie Gate ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Movie Gate se nachází v klidné části severně od města Hurghada, přímo u krásné písečné pláži. Hotel zdobí nejrůznější filmové dekorace a hosté si v areálu za pomocí zkušeného personálu mohou natočit vlastní videoklip. El Gouna se nachází pouhých 10 km od hotelu a centrum města Hurghada je vzdáleno cca 15 km. Mezinárodní letiště je vzdáleno 20 km. Hotel je vhodný pro plážovou dovolenou, především pro rodiny s dětmi, vzhledem k pozvolnému vstupu do moře. Milovníci potápění ocení potápěčské centrum (za poplatek).

Pláž: Písečná pláž s molem se nachází přímo u hotelu. Doporučujeme boty do vody. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma. Plážové osušky jsou k dispozici za vratnou zálohu.

Sport a zábava: Plážový volejbal, tenisové kurty (osvětlení za poplatek), plážový fotball, vodní polo, Mini aquapark "Black Pearl", potápění (za poplatek), stolní tenis (za poplatek), šipky, boccia, minigolf, kulečník (za poplatek), aerobic, yoga, posilovna. Nabídku sportů a zábavy, které jsou v rámci all inclusive, získáte po příjezdu do hotelu.

Pro děti: Pro nejmenší cestovatele je v hotelu mini klub pro děti od 4 do 7 let. Dále je k dispozici dětské hřiště, speciální dětský program, 3D kino, mini disco, junior klub pro děti od 8 let do 12 let.

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Povolená hmotnost zavazadla: 23 kg na osobu + 7 kg kabinové zavazadlo .

Stravování: ultra all inclusive

Ultra All inclusive

Aktuální program ULTRA ALL INCLUSIVE hotelu MOVIE GATE:
• Snídaně: formou bufetu v hlavní restauraci ( 07:00 – 10:00 )
• Oběd: formou bufetu v hlavní restauraci ( 12:30 - 14:30 )
• Večeře: formou bufetu v hlavní restauraci ( 18:30 – 21:00 )

A la carte restaurace:
Don Vito
Aladdin
007
Ocean´s 11
Grease

BARY :
- bar u bazénu od 10:00 do 00:00 (mimo hlavní sezónu do 18:00)
- lobby bar od 10:00 do 00:00

Složení programu all inclusive je orientační. Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.
Všechny dovozové nápoje, čerstvé ovocné džusy, espresso, cappucino a turecká káva, zmrzlina jsou za poplatek.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotel se skládá z několika budov v rozlehlé palmové zahradě s mnoha exotickými rostlinami. Hotel nabízí prostorou halu s recepcí, 456 pokojů, 5 bazénů pro dospělé, 1 dětský bazén, vodní skluzavky pro děti i dospělé, Wi- Fi připojení v lobby zdarma, fitness a welness (za poplatek), potápěčské centrum (za poplatek), mini klub, obchody, 7 restaurací a 9 barů.

Vybavení pokojů: Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sociálním zařízením, klimatizací, telefonem, satelitní TV, vysoušečem vlasů, minibarem a balkonem nebo terasou.