Hurghada - JAZ AQUAMARINE *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Rozlehlý hotelový komplex leží v turistické oblasti, 22 km jižně od centra Hurghady a 17 km od letiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotel vhodný i pro náročné klienty a rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 4 restaurace á la carte s kuchyní rybí, asijskou, italskou a orientální, maurská kavárna, kadeřnictví, kosmetický salón, dva lobby bary, dva snack bary u bazénů, bar na pláži, disco bar, WiFi připojení, konferenční sál, čistírna, obchody.

Sport a zábava: Několik venkovních bazénů, aquapark, potápěčské centrum, jacuzzi, šnorchlování, tenisový kurt, masáže, turecké lázně, fitnesss centrum, léčebné procedury, vodní polo, boccie, šipky, vodní sporty na pláži, animační programy a zábavní večery.

Pro děti: Bazén, skluzavky, miniklub, animační programy, hřiště.

Poznámka: Do Egypta musí mít cestovní pas platnost ještě min. 6 měsíců po návratu. Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-láhev vody denně na pokoji v minibaru-občerstvení během dne-10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby ve vybraných restauracích a barech hotelu

Ubytování: hotel *****

Prostorné pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, sejfem, fénem, minibarem, balkón nebo terasa. Ve standardních pokojích je možnost ubytování 2 osob, větší pokoje a pokoje typu suite za příplatek.