Hurghada - Jasmine Palace


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Egypt

Pláž: Luxusní hotel nacházející se přímo u písečné pláže. Tento luxusní resort je postaven v moderním stylu s nádechem orientální architektury. Svým klientům nabízí kvalitní služby na vysoké úrovni a velmi přátelskou rodinnou atmosféru. Letište Hurghada je vzdáleno 16km a centrum Hurghady je 20km a 10 km do města Sahl Hasheesh.
Krásná, dlouhá písčitá pláž přímo u hotelu, s pozvolným vstupem do moře. Lehátka, slunečníky a osušky k dispozici zdarma. Samozřejmostí je i plážový bar.

Luxusní hotel nacházející se přímo u písečné pláže. Tento luxusní resort je postaven v moderním stylu s nádechem orientální architektury. Svým klientům nabízí kvalitní služby na vysoké úrovni a velmi přátelskou rodinnou atmosféru. Letište Hurghada je vzdáleno 16km a centrum Hurghady je 20km a 10 km do města Sahl Hasheesh.
Krásná, dlouhá písčitá pláž přímo u hotelu, s pozvolným vstupem do moře. Lehátka, slunečníky a osušky k dispozici zdarma. Samozřejmostí je i plážový bar.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, tématické restaurace s obsluhou, 5 barů, lobby bar, obchodní arkáda, krásné spa centrum, maurská kavárna, konferenční místnost, noční klub, 9 venkovních bazénů, jeden v zimě vyhřívaný, dětský bazén, směnárna, Wi-fi za poplatek

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, tématické restaurace s obsluhou, 5 barů, lobby bar, obchodní arkáda, krásné spa centrum, maurská kavárna, konferenční místnost, noční klub, 9 venkovních bazénů, jeden v zimě vyhřívaný, dětský bazén, směnárna, Wi-fi za poplatek

Sport a zábava: Aktivity : Bohatý animační program pro děti i dospělé, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, posilovna, velké šachy. Vodní sporty, potápění a jízda na velbloudech za poplatek.

Aktivity : Bohatý animační program pro děti i dospělé, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, posilovna, velké šachy. Vodní sporty, potápění a jízda na velbloudech za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCUSIVE - Program all inclusive nabízí snídaně, oběby a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, pozdní večeře. Výběr ze 4 ala carte restaurací, v egyptské ala carte restauraci možnost večeře jednou za pobyt zdarma, nutná rezervace, během dne lehké občertvení v plážové restauraci, neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů, možno čerpat od 10.00 do 24.00h.

ALL INCUSIVE - sn ídaně , oběby a večeře , formou bufetu, pozdní snídaně, pozdní večeře. Výběr ze 4 a´la carte restaurací, v egyptské a´la carte restauraci možnost večeře jednou za pobyt zdarma, nutná rezervace. Během dne lehké občertvení v plážové restauraci, neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů, možno čerpat od 10.00 do 24.00hod.
GALA VEČEŘE V TERMÍNU 30.12 - 6.1. 2018 v ceně.

Ubytování: hotel *****

Velmi hezké, příjemné a prostorné pokoje nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností až dvou přistýlek pro děti, pokoje jsou vybaveny koupelnou, klimatizací, fénem, TV/SAT, trezorem, minibarem za poplatek, láhev vody při příjezdu zdarma, balkonem nebo terasou.

Velmi hezké, příjemné a prostorné pokoje nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností až dvou přistýlek pro děti, pokoje jsou vybaveny koupelnou, klimatizací, fénem, TV/SAT, trezorem, minibarem za poplatek, láhev vody při příjezdu zdarma, balkonem nebo terasou. Na vyžádání rodinné pokoje a pokoje s výhledem na moře.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Hurghada - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, vizum /lze získat na letišti v Egyptě nebo na velvyslanectví v Praze/. Fakultativní výlety, které je možné dokoupit na místě u delegáta