Hurghada - Hotel SUNNY DAYS EL PALACIO**** (odlet z Brna - 12 denní)


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotelový komplex skládající se ze dvou křídel a hlavní budovy je situován na okraji letoviska, do jehož centra se dostanete pohodlně místní dopravou. Mezi oběma křídly je vytvořen umělý mořský záliv, na jehož konci je menší pláž s hrubším pískem. Záliv je lemován skalnatým pobřežím, z něhož lze ke vstupu do vody využít schůdky. Otevřené moře je přístupné přes kameny z vnější strany levého křídla – zde můžete pozorovat bohatý podmořský život. Hotel je vzdálen 9 km od letiště, vzdálenost od centra cca 2 km, nákupní možnosti 100 m.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar, hlavní restaurace, restaurace s rybími specialitami, pizzerie, snack bar, terasa bar, bazén (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), bazénový bar, dětský bazén, dětský miniklub pro děti od 4 do 11,99 let, internet café, obchůdky, diskotéka, animační programy a nepravidelné večerní show. Sportovní aktivity: minifotbal, plážový volejbal, vodní polo, stolní tenis. Za poplatek: kadeřnictví, fitness, billiard, sauna, masáže, půjčovna aut, vodní sproty na pláži, lékařská služba. Hotel akceptuje platební karty American Express, Master Card a Visa.

Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s individuálně ovládanou klimatizací, koupelna s vanou nebo sprchou a WC, telefon s přímou volbou, satelitní TV, minibar, trezor, balkon nebo terasa, většina standardních pokojů má výhled na moře. Možnost 2 přistýlek, postýlka na vyžádání. Za příplatek možnost ubytování v pokoji DeLuxe s výhledem na moře.

Strava: Strava formou all inclusive (24 hod. denně) zahrnuje snídani (6.30-10.00) , oběd (12.30-15.00) a večeři (18.30-20.20) formou bufetu, během dne lehké občerstvení, káva, čaj, zákusky, neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby.

Pláž: Hotel u menší pláže s hrubším pískem, lehátka a slunečníky na pláži zdarma. K dispozici 3 plážové bary, potápěčské centrum. Možnost šnorchlování a potápění. Vodní sporty na pláži za poplatek. Doporučujeme vhodnou obuv do vody. Záliv je lemován skalnatým pobřežím, z něhož lze ke vstupu do vody využít schůdky.

Poloha hotelu na mapě:



Zobrazit místo Egypt, Hurghada na větší mapě

Video k hotelu: