Hurghada - Hotel Sea Star Beau Rivage ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel je situovaný v severní části městské oblasti Hurghady, ve čtvrti Dahar, cca 2 km od starého centra, cca 10 km od letiště, přímo u písčité pláže . Nedaleko hotelu je možné navštívit několik místních obchůdků a kaváren.

Pláž: Hotelová pláž s jemným pískem se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA . Vodní sporty na pláži za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárna v recepci, hlavní restaurace, tři a la carte restaurace, plážový snack bar, tři bary, dva bazény, dětský bazén, diskotéka a několik obchodů.
Zdarma: slunečníky, lehátka a osušky u bazénu (osušky - vratná kauce), trezory v recepci.
Za poplatek: Wi-Fi v celém areálu, volejbal, tenis, stolní tenis, posilovna, SPA a masáže.

Doporučujeme: Hotel ležící v klidné části letoviska přímo u krásné a klidné zátoky je díky své poloze, bohatému vybavení a příjemné rodinné atmosféře výbornou volbou pro strávení ideální rodinné dovolené.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2019.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), pozdní snídaně, pozdní večeře, občerstvení během dne formou snacku, čaj, kávu, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v době od 10:00 do 24:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Vkusně vybavené pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (vana se sprchou, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a minibarem (za poplatek). Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost tři dospělí.