Hurghada - Grand Plaza


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Egypt

Pláž: Oblíbený menší hotelový komplex se rozprostírá v blízkosti písečné pláže a krásné zátoce v turisticky oblíbené oblasti Hurghada. Budova je vystavěna v typickém arabském stylu. Hotel nabízí svým klietům velmi kvalitní služby. Centrum Hurghady s obchůdky, restauracemi a bary je vzdáleno 8 kilometrů . Letiště je vzdáleno 10 km.
Krásná písečná pláž s jemným pískem v zátoce přímo u hotelu, s pozvolným vstupem do moře. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí (možnost výměny peněz), hlavní restaurace, italská a´ la carte restaurace, lobby bar, 2 další bary, konferenční centrum, nákupní galerie, 2 členité bazény, rozdělené pro děti, jeden v zimě vyhřívaný, wi-fi za poplatek.

Sport a zábava: Aktivity : Zábavné animační programy pro děti i dospělé a večerní show, miniklub, dětské hřiště, volejbal, maxišachy, stolní tenis, posilovna, vodní sporty, potápění , vodní sporty a masáže za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - s nídaně, obědy a večeře formou švédských stolů, pozdní večeře, d opolední káva, snack během celého dne, pizza, senviče, zmrzlina, k dispozici kavárna, neomezené množství místních vybraných alkoholických a nealko holických nápojů lze čerpat z několika barů , alkoholické nápoje se servírují od 11.00 do 24.00h.
GALA VEČEŘE V TERMÍNU 30.12 - 6.1. 2018 v ceně.

Ubytování: hotel ****

Ubytování ve dvoulůžkových pokojích až se dvěma přistýlkami, pokoje jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, TV/SAT, fénem, trezorem, minibarem za poplatek (jedna balená voda doplňována denně zdarma), balkonem nebo terasou. Rodinné pokoje na vyžádání.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Hurghada - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, vizum /lze získat na letišti v Egyptě nebo na velvyslanectví v Praze/. Fakultativní výlety, které je možné dokoupit na místě u delegáta