Hurghada - ALF LEILA WA LEILA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel se nachází v klidné části letoviska, 20 minut jízdy od centra Hurghady a 15 minut od letiště.

Pláž: Písečná pláž se nachází 900 m od hotelu. K dispozici shuttle service každých 20 minut zdarma.

Vybavení: Hotelový komplex po rekonstruci postavený ve stylu pohádek Tisíce a jedné noci, je vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, hlavní restaurace, restaruace á la carte s nabídkou italské, asijské a orientální kuchyně, 9 barů umístěných v areálu hotelu, snack bar na pláži, kavárna, čistírna, kosmetický salón, kadeřnictví, internetové připojení, obchody, konferenční sál.

Sport a zábava: Šest venkovních bazénů (z toho čtyři v zimním období vyhřívané), sauna, pára, masáže, tenis, basketbal, billiard, stolní tenis, aerobic, vodní gymnastika, divadlo, animační programy, večerní představení, vodní sporty na pláži. Možnost využívání velkého aquaparku ve vedlejším hotelu Jungle Aqua Park za poplatek.

Pro děti: Bazén, skluzavky, hřiště, miniclub, animační programy.

Poznámka: Do Egypta musí mít cestovní pas platnost ještě min. 6 měsíců po návratu. Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:
- snídaně, obědy a večeře formou bufetu
- místní alkoholické a nealkoholické nápoje během dne
- lehké občerstvení během dne
- zmrzlina 12:00 - 18:00 hod., palačinyk 15:00 - 17:00 hod.

Ubytování: hotel ****

Komfortně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, sejfem, minibarem, fénem, telefonem a balkónem nebo terasou. Za příplatek rodinné pokoje.