Hotel Silvretta


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lyžování

Stravování: polopenze

Hotel Silvretta nabízí ubytování formou polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, 4-chodová večeře výběrem z tří hlavních jídel.

Ubytování: hotel

Hotel Silvretta se nachází ve vesničce Gargellen jen 800 m od lanovky.

K vybavení hotelu Silvretta patří recepce, lobby, restaurace s barem, lyžárna s vysoušeči lyžařských bot, dětská místnost se stolním fotbalem a stolním tenisem, Wifi připojení k internetu. K hotelu Silvretta lze dojet na lyžích ze sjezdovky. Denní úklid a výměna ručníků. Tři jednolůžkové pokoje k dispozici bez příplatku.

Wellness: Sauna, relaxační místnost, ručníky do sauny - zdarma.

Pokoje: Jednolůžkové, dvoulůžkové a rodinné (až pro 4 osoby, pevná lůžka) pokoje. Sociální zařízení (WC, sprcha, fén), TV-SAT, Wifi, sejf.

Vzdálenost od sjezdovek: Hotel Silvretta je vzdálen 800 m od střediska Gargellen (32 km sjezdovek), 8 km od střediska Silvretta Nova (141 km sjezdovek) a 20 km od střediska Golm (43 km sjezdovek).

Doprava ke sjezdovkám a skibus: Dopravu ke sjezdovkám do střediska Silvretta Nova bude zajištěn 3x naším autobusem (vždy 1x za den). Skibus je vzdálen 100 m od hotelu, zdarma
v rámci skipasu.

Skipas v ceně: 3 denní skipas Silvretta Montafon pro středisko Silvretta Nova – první tři dny lyžování. 2 denní skipas Gargellen pro poslední dva dny lyžování. Za příplatek lze zajistit skipas
Montafon Brandnertal platný všechny střediska v oblasti (2 dny lyžování je případně nutno využít skibusu).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.