Hotel QAWRA PALACE ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Moderní hotel umístěný nedaleko promenády s krásným výhledem na záliv je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry.

Poloha: Hotel se nachází v letovisku Qawra, St. Paul Bay. Před hotelem je zastávka autobusu, odkud se pohodlně hromadnou dopravou dostanete do 17 km vzdáleného hlavního města Vallety. Centrum města Bugibba je 700 m od hotelu.

Vzdálenosti hotelová pláž je přímo u hotelu a je oddělena pouze pobřežní komunikací. Vstup do vody je skalnatý, betonová plata a schůdky. Doporučujeme obuv do vody.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, internet na recepci, restaurace, pizzerie, vinný bar, kavárna, bar, bar u bazénu, bankomat, obchod se suvenýry, hřiště na minigolf, tenisový kurt a hernu s kulečníkem. Venkovní a vnitřní bazén, sauna, jacuzzi. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Fitness, hřiště na minigolf, tenisový kurt, herna s kulečníkem, animační programy.

Stravování: polopenze

Snídaně, večeře formou bufetu, nebo all inlcusive za příplatek.

PROGRAM ALL INCLUSIVE ZAHRNUJE: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky 11:00 – 21:00, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10:00 – 23:00 hodin.

Doprava: letecky

Letecky.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností 1-2 přistýlek, koupelna/WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, televize, minibar a potřeby na přípravu kávy a čaje (za poplatek), trezor (za poplatek). Některé pokoje mají výhled na moře, jiné boční pohled na moře a další mají výhled do zahrady.

MAXIMÁLNÍ OBSAZENOST: 2 dospělí + 1 dítě, 3 dospělí, 2 dospělí + 2 děti