Arco - Hotel Olivo


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Městečko Arco, kde se hotel nachází je bráno za sportovní centrum (ostatně jako celý sever). Arco je výchozím bodem pro všechny bikery (většina tras začíná zde) či horolezce a milovníky ferratů. Pokud Vám nevadí si za jezerem pár minut dojet a hledáte spíš klid, dobrý pocit za ušetřené peníze a přesto velmi kvalitní hotel Olivo je pro Vás dobrou volbou. Nově získal certifikaci “ECO HOTELS“ – tedy hotel, jež se chová kladně k životnímu prostředí.

Vzdálenosti: v centru města, 5km na pláž (Riva), tenis 50m, bazén 100m, veřejný bazén 1km, 50m autobus.

POBYTY LIBOVOLNÉ DÉLKY – min. 3 noci

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně formou rozšířeného bufetu, večeře – 3 chody výběrem ze 3menu + salátový bufet, dezerty

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: recepce do 24 hod., hala, lounge, klimatizované prostory, TV/SAT místnost, výtah, snídaňový sál/restaurace, bar, parkoviště a garáž zdarma. Trezor na recepci zdarma. Hotel prošel roku 2006 velmi zdařilou rekonstrukcí. Možnost zapůjčení kol, úschovna kol, hotel je bezbariérový.
Sauna, turecká lázeň, tropická sprcha -v ceně. Whirpool za poplatek 5€. Wellness lze mít za nevelký poplatek po dohodě s majitelem zcela privátně.

Vybavení pokoje: dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek, koupelna se sprchou, WC, fén, telefon, TV/SAT, trezor, minibar, balkon nebo terasa, klimatizace (od 15.06 do konce srpna), připojení na internet. (za poplatek). Pokoje COMFORT za příplatek s možností přistýlek.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.