Hotel Sunrise Complex


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pláž: 200 m | ZDARMA: klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Hotelový komplex Sunrise Complex 3* sestává ze dvou budov a je umístěn 200 m od krásné pláže v severní části oblíbeného letoviska Slunečné pobřeží (Bulharsko). Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vhodná i pro menší děti. Můžete si zde pronajmout lehátka a slunečníky nebo vyzkoušet vodní sporty (za poplatek). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí s možností pronájmu sejfu (za poplatek), směnárna, Wi-Fi připojení zdarma, restaurace, pool bar, 2 bazény s oddělenou dětskou částí s lehátky a slunečníky zdarma, dětské hřiště. Hotel pořádá pro své hosty animační programy 6x týdně. Centrum letoviska je vzdálené 2 km a kromě obchodů, restaurací, barů i nočních klubů zde naleznete také akvapark s množstvím atrakcí. Doprava po letovisku je zajištěna turistickým vláčkem, spojení s okolními letovisky zajišťuje místní autobusová doprava.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Podrobné informace najdete ZDE.

Stravování: all inclusive

All inclusive: Snídaně (7.30.-10.00), obědy (12.30.-14.30) a večeře (18.00-21.00) formou bufetu. Lehké občerstvení během dne (10.30.-17.00), neomezená konzumace místních nealkoholických a alkoholických nápojů a koktejlů (09.00-22.30).

Doprava: letecky

Doprava do Bulharska do Burgasu je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělou osobu nebo až 2 přistýlek pro děti do 13 let, klimatizace, lednice, TV/SAT, Wi-Fi, koupelna a balkon nebo terasa.