Hotel Athina San Stefanos


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: lednice • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu

Okolí: Hotel Athina San Stefanos 3* umístěný přímo u krásné a široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře se nachází v
klidné části letoviska Agios Stefanos (Korfu, Řecko). Hotelovým hostům je k dispozici 24 hodinová recepce, Wi‑Fi připojení v celém objektu zdarma, lobby s barem a restaurace s překrásným výhledem na moře. Dále je možné využívat pěkně rozlehlý bazén s oddělenou dětskou částí. V baru u bazénu si můžete zakoupit váš oblíbený drink nebo pokrm. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu k dispozici zdarma, na pláži pak za poplatek. Pláž v Agios Stefanos patří k nejkrásnějším na Korfu, má průzračně čistou vodu a bývá pravidelně oceňovaná modrou vlajkou. V blízkosti hotelu se nachází kavárny, taverny, restaurace, ale také obchůdky s potravinami a suvenýry. Hotel doporučujeme rodinám s dětmi a všem, kteří hledají odpočinek, klid a krásné koupání. Toto místo je rovněž dobrým východiskem k poznáváním krás ostrova Korfu. Nedaleké Sidari se světově proslulou zátokou lásky, vzdálenější městečko Kassiopi, či návštěva hlavního města Kerkyra se pro Vás stane nezapomenutelným zážitkem.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: polopenze

Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu. Výborná domácí kuchyně.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: hotel ***

Renovované dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek formou palandy (max. obsazenost 4 dospělé osoby), klimatizace (5 €/den), lednice, TV/SAT, Wi-Fi, sejf (za poplatek 1 €/den), fén, koupelna a balkon nebo terasa. Pokoje jsou v přízemí s bočním výhledem na moře.