Léto v Alpách Hinterstoder - hotel Huttersberg 3*- BAZÉN a SAUNA v ceně,SUPER ceny, SLEVOVÁ karta


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Dovolená i golf v Alpách 2016 - Windischgarsten - hotel 3* HUTTERSBERG - v ceně venkovní bazén a sauna + slevová karta

Z Prahy cca 330 km, z Brna cca 370 km

Venkovní bazén a sauna v ceně!
Možnost golfu přímo pod hotelem...

V ceně zahrnuta slevová karta Pyhrn-Priel ActiveCard a Pyrhn-Priel SeasonCard s platností 14.5.-16.10.2016, která umožňuje vstup na horské dráhy oblastí Hinterstoder, Wurzeralm a Wurbauerkogel, výhodnější použití lanovek, vstup do určitých muzeí, turistické trasy s průvodcem, trasy Národním parkem Kalkalpen, jezera na koupání, koupaliště, bazény apod.

Malebný rodinný hotel ve svahu s výhledem na údolí, kde se nachází golfové hřiště a koupaliště s dětským koutkem. Vhodný pro větší skupiny osob, rodiny s dětmi i pro konání seminářů.

Stravování: polopenze

snídaně bufet, večeře 3 chody, salátový bufet

Ubytování: hotel ***

Popis ubytování: recepce, restaurace, wellness zóna (venkovní bazén, 2x sauna, parní lázeň, relax zóna), terasa s posezením, společenská místnost pro posezení, stolní fotbal, bezplatné parkoviště u hotelu. Pokoje s příslušenstvím, TV-SAT, trezor, obvykle balkón. Ve vícelůžkových pokojích může být palanda. Jednolůžkový pokoj na vyžádání. Internet Wi-Fi v recepci a v restauraci.


Slevy

  • Dětské ceny se 2 dosp. na pokoji. Dítě do 5,99 let ZDARMA
  • dítě 6-15 let sleva 50%.

Cena zahrnuje

  • ubytování s polopenzí
  • vstup do hotelového venkovního bazénu, sauny a parní lázně
  • vstup na koupaliště Badesee (cca 300 m od hotelu)
  • slevová karta Pyhrn-Priel Card (více o kartě viz níže)
  • pobytová taxa
  • internet v jistých částech hotelu (obvykle v recepci a v restauraci)

Výlety

  • Popis slevové karty: Aktivní karta Pyhrn-Priel Aktiv Card.
  • Platnost karty: 14. květen - 16. říjen 2016
  • Vychutnejte si dovolenou za méně peněz – karta Pyhrn-Priel AktivCards to umožňuje! S ní dostanete totiž dobrých 40 služeb zdarma a 20 bonusových služeb – ode dne příjezdu do dne odjezdu! Impozantní horská panoramata, zvlněná úbočí se zelenými pastvinami, romantické rokle a půvabné vesničky – taková je rekreační oblast Pyhrn-Priel na jihu Horního Rakouska, která se rozkládá kolem známých obcí Hinterstoder a Windischgarsten a dalších sedmi prázdninových vesniček. Oblast nabízí 600 kilometrů turistických stezek všech stupňů obtížnosti: od pohodlných cest bez větších stoupání až po náročné horolezecké chodníky ve vysokých nadmořských výškách. Jiný typ tras a stezek čeká na příznivce cyklistického sportu. Na horských vrcholech vás čekají nádherné panoramatické výhledy.
  • Služby ZDARMA: horské dráhy Hinterstoder a Wurzeralm, sedačková lanovka Wurbauerkogel, horská cesta Hinterstoder, místní autobusy, horská cesta Hinterstoder, soutěska Dr. Vogelgesang Spital am Pyhrn, Rakouské muzeum skalních obrazů, Alpineum Hinterstoder, Pytlácké muzeum St. Pankraz, muzeum Molln, Centrum Národního parku Molln, včelí prohlídkový dům Kernhof, mlýn Stummer, degustace vína, zážitková okružní prohlídka v Steyer s MP3 přehrávačem, Panorama-krytý bazén ve Spital am Pyhrn, krytý bazén Windischgarsten, koupaliště Windischgarsten, jezero Edlbach – možnost koupání, jezero Elisabethsee, pro děti například vyprávění pohádek v Křídové jeskyni, chytání ryb v rybnících Schimidi, turistická túra a turnaj v minigolfu, návštěva chovu Lam…
  • Zlevněné služby: pěší turistika (např. vandrování se stíráním pohádek), kulturní program (např. Linz karta, benediktinské kláštery, úzkokolejka v údolí Steyrtal), dobrodružství (např. Alpine coasterWurbauerkogel, škola létání na padácích a deltaplánech, lukostřelecký parkúr 3D, lesní lanový park Gleinkerseee, lanový park Hinterstoder, skalní lanový park Hexenkessel, canoying, na divoké vodě Steyrskou stezkou, rafting na divoké vodě), program pro volný čas (např. smaragdové jezero Gleinkersee – půjčovna loděk, přehradní jezero Klaus, termální lázně MEDITERRANA, Wildlife Grünau)