Hinterglemm - Hotel Hubertushof ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Rodinný hotel s dobrou kuchyní. Bonusová karta Joker Card Saalbach zdarma.

Poloha: klidná. Centrum cca 600 m a Zwölferkogelbahn cca 100 m.

Vybavení: hotel s 25 pokoji, recepcí, lobby, barem, salonkem, restaurací, výtahem, kavárnou, terasou s lehátky a slunečníky. Prádelna za poplatek. Úschovna kol a sušárna obuvi.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: 1x týdně výlet s průvodcem.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: infračervená kabina a sauna s relaxačním prostorem (15.30-19.00 h.).

Další výhody : bonusová karta Jiker Card Saalbach zdarma, která nabízí nespočet slev, výhod nebo vstupů zdarma různé atrakce jako třeba na lanovky, průvodcované pěší túry, tenisové kurty, dobrodružství Kapitána Hooka, minigolf, freeride park a mnoho dalších.

parkování: zdarma;
domácí zvíře: cca 6 €/den;
lázeňská taxa: cca 1,10 €/den/osoba od 15 let;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů (teplé/studené). Odpolední svačina. K večeři výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem. 1x týdně selský bufet a grilování (dle počasí).

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 18 m2, se sprchou nebo vanou, WC, kab. TV, fénem, trezorem, županem a balkonem. Rodinné pokoje (A2B/A3B/A4B): cca 27 m2, pro až 4 osoby, dvoulůžková postel, rozkládací pohovka, jinak vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2C/A3C/A4C): cca 28 m2, pro až 4 osoby, obývací ložnice, samostatný dvoulůžkový pokoj, posezení, chladnička, jinak vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2D/A3D/A4D/A5D): cca 37 m2, pro až 5 osob, obývací ložnice s rozkládací pohovkou, samostatný dvoulůžkový pokoj, chodba, jinak vybavení jako A2C.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.