Grado - Rezidence Oscar ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Rezidence Oscar se nachází v části letoviska Grado zvané Citta´ Giardino, jen 100 m od písečné pláže a v těsné blízkosti pěší zóny s množstvím obchodů, restaurací a barů. Místo je pro svou dovolenkovou atmosféru vhodným výběrem především pro rodiny s dětmi, ale také páry, skupinky nebo seniory.

Vzdálenost od moře : asi 100-300 m od rezidence

Pláž: Písečná: asi 100 m od rezidence se nachází soukromá pláž. Volně přístupná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází asi 300 m od rezidence.

Vybavení: Hostům jsou k dispozici krásné apartmány s TV, pračkou. Parkovací místo nebo garáž je na vyžádání a za poplatek.

Sport a zábava: Vodní a plážové sporty jako beach volejbal, množství sportovního a společenského vyžití. Pro děti: pískoviště, míčové hry.

Doporučujeme: Castelo di Miramare: uprostřed nádherných zahrad se nachází zámek z 19. st., který dal postavit arcivévoda Maxmilián Habsburský, pozdější mexický císař. Jeskyně Grotta Gigante: 65m široká a 160m dlouhá jeskyně je zapsaná v Guinnessově knize rekordů jako největší turisticky navštěvovaná jeskynní prostor na světě. Jeskyně obsahuje mnoho obrovských stalaktitů a stalagmitů. Gulliverlandia: jeden z největších zábavních parků.

Informace : check-in: 16.00 - 19.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Na konci pobytu je nutný úklid apartmánu,v případě předání neuklizeného apartmánu je účtován poplatek 60 EUR/AP/pobyt.

Stravování: vlastní

Vlastní, s možností využití kulinářských specialit místních restaurací.

Ubytování: apartmán

Kapacita : 6-lůžkový apartmán: 4
Celkem osob: 24

Rezidence Oscar nabízí příjemné ubytování v šestilůžkových apartmánech typu TRILO s balkonem, bližší informace naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

TRILO 6

Obsazenost 4 až 6 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice se dvěma oddělenými lůžky (může být i palanda), soc. zařízení, klimatizace, balkon s posezením.