Giardini Naxos - Villaggio Alkantara ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Klienty velmi oblíbený, ideálně umístěný prázdninový komplex je ideálním místem pro ty, kdo si přejí strávit dovolenou poblíž Taorminy – nejkrásnějšího města Sicílie. Je situován pouhých asi 8 km od jejího centra, kam pravidelně jezdí místní linková doprava a 1,5 km od centra proslulého turistického městečka Giardini Naxos se světoznámými vykopávkami. Při odpočinku u bazénu se vám naskýtají nezapomenutelné pohledy nejen na Taorminu umístěnou na hoře Tauro, ale i na dýmající Etnu.

Vzdálenost od moře : asi 750 m od ubytování.

3000

Pláž: Hrubý písek a oblázky: soukromé i volně přístupné pláže, možnost pronájmu slunečníku a lehátek na soukromé pláži s odvozem zdarma (10 EUR/den).

Vybavení: Bazén se slunečníky a lehátky s panoramatickým výhledem na Etnu, restaurace, bar, TV sál, recepce s bohatou nabídkou výletů, 2 tenisové kurty, dětský koutek, parkoviště (v ceně), animační program, Wi-Fi internet zdarma.

Sport a zábava: Bazén, tenisový kurt, nabídky výletů, dětský koutek, vodní a plážové sporty.

Doporučujeme: Taormina (na seznamu UNESCO): řadí se mezi nejkrásnější města celé Itálie. Rozkládá se na vysokém útesu nad Jónským mořem, nejvýznamnější památkou je určitě slavné řecko-římské divadlo, z jehož řad se nabízí ty nejromantičtější pohledy na dominantu Sicílie - sopku Etnu. Syrakusy (na seznamu UNESCO): typické bílé budovy, středověká i barokní architektura, významné přímořské lázně, kdysi jedna z nejdůležitějších provincií Velkého Řecka, dnes město umění a velkého archeologického významu, důležité středisko cestovního ruchu. Eolské ostrovy (na seznamu UNESCO): vulkanické horniny, divoké pobřežní scenérie.

Informace : check-in: 17.00 hod. / check-out: 09.00 hod.

Možný pobyt s domácím mazlíčkem (na vyžádání, zdarma).

Stravování: vlastní

Vlastní. Hosté mají možnost přikoupit si polopenzi nebo snídaně (červenec až srpen; snídaně formou bufetu, večeře servírované).

Ubytování: apartmán

Příjemně zařízené apartmány jsou umístěny v moderních budovách obklopených středomořskou vegetací. Všechny apartmány jsou moderně vybavené, mají klimatizaci (v ceně), telefon, kuchyňský kout, koupelnu a balkon nebo společnou verandu se zahradním nábytkem.

MONO 2

obsazenost 2 osoby: obývací pokoj s manželským lůžkem nebo 2 samostatnými lůžky.

BILO 4+1

obsazenost 2-5 osob: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 1-2 osoby, ložnice s manželským lůžkem. Možnost 5. lůžka nebo postýky (na vyžádání, zdarma).

TRILO 4-6

obsazenost 4-6 osob: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 1-2 osoby a 2 ložnice s manželskými lůžky.