Fujairah - OCEANIC KHORFAKKAN RESORT & SPA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Nově zrekonstruovaný hotel leží v emirátu Fujairah, v přímořském městečku Khorfakkan. Od letiště v Dubaji je hotel vzdálen cca 90 km. Centrum městečka Khorfakkan cca 15 minut pěšky.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže u Indického oceánu.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, kavárna, bar u bazénu, lobby bar, restaurace s rybími specialitami, WiFi připojení v celém areálu hotelu zdarma, konferenční sál, obchod, čistírna.

Sport a zábava: Venkovní klimatizovaný bazén, tenis, plážový volejbal, fitness, sauna, pára, potápění, šnorchlování.

Pro děti: Bazén.

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Snídaně, polopenze nebo Sof All Inclusive.
Soft all inclusive zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nealkoholických nápojů-10:00 - 23:00 nealkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel ****

Komfortně zařízené s vlastním sociálním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, sejf, fén, minibar, rychlovarná konvice s kávou a čajem. Ve standardních pokojích možnost dvou přistýlek pro děti nebo jedné přistýlky pro dospělou osobu. Za příplatek vily až pro 8 osob.