Františkovy Lázně - Wellness Hotel Bohemia ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní

Pojďte si zlepšit tělesnou i duševní kondici prostřednictvím fyzických, dechových, relaxačních a meditačních technik. Hotel Bohemia se nachází v krásném prostředí Františkových Lázní, a to přímo v lázeňském parku nedaleko kolonád. Zdejší atmosféra vybízí k aktivnímu odpočinku, relaxaci a cvičení pod vedením zkušených lektorů. To vše jistě přispěje k dosažení osobní harmonie.

Program je přizpůsoben fyzickým možnostem jednotlivých účastníků. Jóga posiluje lidské tělo velmi komplexně. V rámci programu zaměřeného především na seniory se naučíte lépe vnímat své tělo a předcházet psychosomatickým problémům.

Poloha: Hotel Bohemia se nachází přímo v lázeňském parku Františkových Lázní, které najdeme v Karlovarském kraji. Poznatky o léčivých účincích pramenů v oblasti Františkových Lázní sahají až do 15. st. Město založil císař František I. roku 1793 jako první slatinné lázně na světě. V roce 1812 město hostilo slavného Beethovena, který zde pobýval během svého letního pobytu v českých lázních (navštívil tehdy i Karlovy Vary a Teplice nad Bečvou). Minerální voda, vhodná k léčení chorob srdeční a oběhové soustavy, se využívá k pitným kúrám, koupelím či přípravě slatinných zábalů. Františkovy Lázně mají rozlohu 25,74 km2. Počet obyvatel přesáhl 5,5 tisíc.

Akce : Být seniorem je u nás výhodou: možnost sdílení pokoje: kupte si jedno místo ve dvoulůžkovém pokoji, druhé obsadíme za vás.

Pořadatelem zájezdu je CK OK TOURS. IČO 00563391

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : Hotel Bohemia disponuje 28 dvoulůžkovými pokoji a 1 luxusním apartmá. Hotelová restaurace nabízí pokrmy české i mezinárodní kuchyně nově má hotel zřízený i vinný sklípek s kvalitními víny z Moravy i ze zahraničí.

Vybavení pokoje : Vybavení pokojů: chladnička, koupelna, WC, minibar, TV se satelitními programy, wi-fi internet hosté mohou využít hlídané parkoviště u hotelu zdarma