Forio - MEDITERRANEO ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Hotel ležící na klidném místě vzdálený cca 1 km od pláže Citara a od Poseidonových zahrad. Hotel je obklopený velkým překrásným parkem plným vzácných exotických rostlin, které jsou dovezeny z různých zemí a odborně ošetřovány.

Služby : Restaurace, 4 termální bazény o různé teplotě vody (27°-36°C), ve vysoké sezoně nefunguje horký vnitřní bazén-kvůli bezpečnosti hostů, Kneippův bazén, bahení zábaly, solárium, zahrada, parking, Piano bar,odvoz na pláž Citara v pevných časech zdarma, internet za příplatek.

Vzdálenost : od moře: 1 km (pláž Citara a park Poseidon)
od centra: 1,5 km

Stravování: polopenze

Formou polopenze v hotelové restauraci, snídaně - bufet, večeře - výběr ze 4 druhů menu a bohatý salátový bufet. Možná výměna večeře za oběd (pouze na celý pobyt).

Ubytování: hotel ****

Pokoje jsou umístěny v hl.budově a v bungalovech rozmístěných po celé zahradě. Všechny disponují sociálním zařízením, koupelnou nebo sprchou, balkonem nebo terasou, telefonem, TV, topením, klimatizací (za příplatek). Pokoje Superior (prostornější, modernější, klimatizace již v ceně) jsou v hlavní budově nad recepcí i v bungalovech (za příplatek).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.