Fly & Drive - Madeira ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Ubytování v hotelech kategorie 4* se snídaní
Cais da Oliveira 4* - Caniço de Baixo
Estalagem do Vale 4* - Sao Vicente
Jardim d´Ajuda 4* - Funchal

Poloha: Cais da Oliveira 4* - Caniço de Baixo
- přímo u pláže, 10 min jízdy od Funchalu a letiště
- u hotelu je útes s výhledem
- vlastní přístup k moři, vstup z mola

Estalagem do Vale 4* - Sao Vicente
- malé městečko ve venkovském stylu
- horská vesnička, 2 km od pláže

Jardim d´Ajuda 4* - Funchal
hotel se nachází v západní části Funchalu, nedaleko promenády Lido, v bezprostřední blízkosti nákupního centra Forum Madeira, 3 km od centra Funchalu.

Vybavení: Cais da Oliveira 4* - Caniço de Baixo
- Wi-Fi připojení v Lobby hotelu, Shuttle bus do centra Funchalu zdarma, vybavení Hotelu Rocamar and Royal Orchid k dispozici, vnitřní a venkovní bazén, fitness.
- bar, restaurace

Estalagem do Vale 4* - Sao Vicente
- restaurace, snack bar, 24 hodinová recepce
- sauna, solárium, turecká lázeň, bazén, minigolf
- Wi-Fi připojení za poplatek

Jardim d´Ajuda 4* - Funchal
- vstupní hala s recepcí, výtah, parkoviště, restaurace, Cocktail bar, Coffee shop
- Wi-Fi připojení na recepci za poplatek, kadeřnictví, konferenční sál, vnitřní a venkovní vyhřívaný bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, fitness centrum, turecká lázeň, masáže, sauna - bez poplatku
- bezplatný Shuttle Bus do/z centra.

Stravování: snídaně

Snídaně

Doprava: letecky

Letecky

Ubytování: hotel ****

Cais da Oliveira 4* - Caniço de Baixo
- dvoulůžkové pokoje, koupelna/WC, vysoušeč vlasů, televize, kuchyňka, mikrovlnná trouba, lednička.

Estalagem do Vale 4* - Sao Vicente
- dvoulůžkové pokoje, koupelna/WC, televize, minibar, trezor, připojení k internetu.

Jardim d´Ajuda 4* - Funchal
- dvoulůžkové pokoje, koupelna/WC, vysoušeč vlasů, televize, telefon, trezor.

Program zájezdu

1. den: přílet na Madeiru, transfer na hotel Cais da Oliveira 4* v městečku Caniço de Baixo (10 min od letiště, hotel je přímo u moře). přistavení vozu k hotelu, vlastní program. Doporučujeme návštěvu vesničky Garajau se sochou Ježíše, lanovkou se dostanete na pláž. Návštěva botanické zahrady Palheiro, nebo Blandy´s. ruční výroba proutěného nábytku v Camacha, návštěva nejkrásnější vyhlídky na Madeiře Ponta do Rosto a Baia d ´Abra. Ubytování v hotelu Cais da Oliveira 4*. návrh programu – návštěva druhého nejvyššího vrcholu Pico do Airiero, leváda na vyhlídku Balcoes, vesnička Fial s možností koupání. Vesnička Santana s tematickým parkem. Ubytování v hotelu Estalagem do Vale 4* (cca 2 km od moře s písečnou pláží s černým pískem). návrh programu – vulkanická jeskyně Grutas, vyhlídka a vodopád Véu de Noiva – Nevěstin závoj. Cesta z Ribeira da Janela až k Porto Moniz, kde se nachází přírodní vulkanické koupaliště. Návštěva nejznámější Levády – 25 pramenů. Oblast Encumeada. Návrat do hotelu Estalagem do Vale 4*. návrh programu – Porto Moniz s možností koupání, Ponto do Pargo s vyhlídkou a majákem. Malebné vesničky Paúl do Mar a Jadim do Mar. Calheta s továrnou na zpracování cukrové třtiny. V blízkosti je překrásná pláž se žlutým pískem. Návrat do hotelu Estalagem do Vale 4 návrh programu – Jardim do Mar, Calheta s písečnou pláží (možnost koupání), Madalena do Mar, Ponta do Sol, Rieira Brava s nejstarším kostelem na Madeiře. Cabo Girao s nejvyšším útesem. Městečko Camara de Lobos, které si oblíbil Winston Churchil a při své návštěvě namaloval obrazy s rybářskou tématikou. Ubytování ve Funchalu v hotelu Jardim d´Ajuda 4*. návrh programu – procházka Funchalem, návštěva Pico dos Barcelos (vyhlídka), Tropickou zahradu na Monte, muzeum madeirského vína – Blandy´s, katedrály Sé, městské tržnice, madeirské výšivky… Ubytování ve Funchalu v hotelu Jardim d´Ajuda 4*. odevzdáni vozu (v případě brzkého odletu již večer). Transfer na letiště a odlet do Prahy.