Léto v Alpách 2016 - hotel Der Schütthof 3* - Schutthof WELLNESS a SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Léto 2016 Zell am See - gasthof hotel Der Schütthof 3* - určité WELLNESS služby a SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun v ceně

Z Prahy cca 440 km, z Brna cca 530 km

Jednolůžkový pokoj 1/1 typu Areit bez příplatku!

Zell am See v srdci Alp - Kaprun, masív Schmittenhöhe, cyklistika, turistika, výlety v okolí Grossglockner, golf, horolezectví, Krimmelské vodopády, hrad Hohenwerfen. Ubytování u vedle sesterského hotelu 4* LATINI (budovy propojeny chodbou), v blízkosti stanice Areitbahn v Schütthof.

Překrásná krajina s průzračnými jezery a majestátními horskými štíty. Městečko Zell am See a několik kilometrů vzdálený Kaprun leží v srdci salcburských Alp. V létě je tato lokalita rájem pro cyklisty s velkým množstvím cyklostezek pro všechny věkové i výkonnostní kategorie, ideální je také pro turisty, protože se nachází na úpatí masívu Schmittenhöhe a představuje výchozí bod pro výlety v okolí Grossglockner. Region může též lákat např. golfisty (18jamkové hřiště), stejně tak pro horolezce i milovníky čisté alpské přírody. Zdejší pamětihodnosti a zajímavosti: Krimmelské vodopády, Liechtensteinská soutěska, Ledový obří svět, hrad Hohenwerfen a solný důl Hallein, romantické jezero Zeller See, které je považováno za jedno z nejčistších v Evropě. Nadmořská výška horní stanice lanovky na ledovec Kitzsteinhorn (3.200 m n.m.) zaručuje sníh nejen v zimě, ale též v průběhu celého roku, což umožňuje celoroční lyžování.

Stravování: polopenze

snídaně formou bufetu, večeře 3 chody, salátový bufet, výběr dezertů

Ubytování: hotel ***

Hotel Schütthof - ubytovací komplex je v blízkosti stanice Areitbahn v Schütthof - Zell am See (cca 200 m), vedle hotelu Latini 4*.
Popis ubytování: recepce, výtah, bar, restaurace, společenská místnost, lyžárna, dětský koutek, zahrada, moderní wellness zóna: (2x sauna, relax zóna, parní lázeň), internet (internetový koutek a W-Lan v lobby, W-Lan internet v hotel. pokojích zdarma).

Popis pokojů: pokoj typ Standard Areit pro 1-2 osoby, cca 15 m2. Dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím, TV-SAT, trezor, telefon, W-Lan internet.

Pokoj typ Schmittenhöhe pro 2 osoby, cca 12-20 m2. Dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím, TV-SAT, rádio, telefon, trezor, W-Lan internet, některé s balkónem.

Pokoj typ Kitzsteinhorn Suite pro 2-4 osoby, cca 30m2: příslušenství, rádio, telefon, trezor, W-Lan internet, ložnice s dvoulůžkem + TV-SAT, obývací pokoj s rozkládací pohovkou + TV-SAT, některé s balkónem.

Check In: od 15 hod., Check Out: do 11 hod.

Orientační otevírací doba: sauna cca 14 - 21 hod.


Slevy

  • Jednolůžkový pokoj 1/1 typu Areit bez příplatku!
  • Dětské ceny platí při 2 dosp. na pokoji. Dítě do 5,99 let ZDARMA
  • dítě 6-11,99 let cena 1.080 Kč/noc
  • os. od 12 let cena 1.400 Kč/noc.

Cena zahrnuje

  • ubytování s polopenzí
  • vstup do sauny, parní lázně a relax zóny
  • SLEVOVÁ karta Zell am See – Kaprun Card (platná v období 15.05.-15.10.2016, slevy na určité dopr. prostředky, bazény, návštěvy muzeí, nár. parků atd., popis karty viz níže)
  • Wi-Fi internet

Cena nezahrnuje

  • placeno na místě: pobytová taxa (cca 1,55 euro/dosp.os./noc), parkování v podzemním parkovišti (cca 7 Euro/noc), dom. mazlíček na vyžádání (cca 11 Euro/noc, bez krmiva), zapůjčení županu pro dosp.os. za poplatek (cca 8 Euro/os.), Wi-Fi box k zapůjčení v recepci za vratnou kauci cca 100 euro (dle aktuální dostupnosti) - více info na místě.
  • Jednolůžkový pokoj 1/1 typu Areit bez příplatku!
  • Placeno v CK: dvoulůžkový pokoj obsazený 1 osobou na vyžádání za příplatek (1.240 Kč/os./noc).

Výlety

  • Slevová karta: platnost: 15.5.-15.10.2016
  • S kartou Zell am See-Kaprun zcela zdarma
  • Schmittenhöhe, Zell am See, Kitzsteinhorn, Kaprun, Maiskogel, Kaprun, Vysokohorské přehrady, Kaprun, Lodní plavba Zell am See, Tři koupaliště Zell am See, Krytý bazén Zell am See, Soutěska Sigmund-Thun Klamm, Kaprun, Středisko národního parku Hohe Tauern, Mittersill, Pila Mühlauersäge, Fusch, Lesní obora & dětský park Ferleiten, Fusch – Ferleiten, Důl Knappenstube, Leogang, Muzeum dolování Leogang, Pinzgauerské vlastivědné muzeum v zámku Ritzen, Saalfelden, Soutěska Kitzlochklamm Taxenbach, Soutěska Vorderkaserklamm St. Martin, Soutěska Seisenbergklamm, Weißbach, Krimmlerské vodopády Krimml, Regionální autobusová doprava Zell am See-Kaprun
  • S kartou Zell am See-Kaprun se slevou Vötterovo muzeum automobilových veteránů, Kaprun, Wellnesscentrum, TAUERN SPA - Sunset Ticket, Kaprun, Národopisné muzeum Vogtturm, Zell am See, Großglocknerská vysokohorská silnice, Ferleiten – Heiligenblut, Parní lokomotiva, Zell am See-Kaprun - Krimml