Elenite - Vily ELENITE***+ (odlet z Ostravy - 11 denní)


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Ostravy - TRASA 01
Šumperk - Zábřeh - Mohelnice - Olomouc - Přerov - Hranice - letiště Ostrava

Transfer na letiště do Ostravy - TRASA 02
Vsetín - Valašské Meziříčí - Rožnov pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm - Kopřivnice - letiště Ostrava

Video k vilám : Poloha: Vilky obklopené zelení zahrad a vystavěné stupňovitě v několika řadách za sebou, součást prázdninového komplexu Elenite Holiday Village, jsou ideálně situovány u krásné písčité pláže malebného letoviska Elenite, navazujícího na letovisko Sveti Vlas. Aquapark Atlantida leží v pěší vzdálenosti od komplexu. Architektonické rozložení vilek zajišťuje ubytovací komfort a soukromí zároveň. Slunečné pobřeží s množstvím restaurací, barů, diskoték a obchodů leží cca 10 km od hotelu, dostupné místní autobusovou dopravou.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi přístup na internet v prostorách recepce zdarma, směnárna, venkovní bazén (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), volný vstup do aquaparku Atlantida (bazény, skluzavky), lehátka a slunečníky v aquaparku Atlantida , aqua bar v aquaparku, nově zdarma v blízkosti aquaparku zábavní atrakce pro děti - dětský vláček, kolotoče, houpačky, rotující letadélka; hlavní restaurace, 3 á-la-carte restaurace, lobby bar, bazénový bar, kavárna, animační programy, dětské animační programy, miniklub, animační sál Broadway, noční klub Galaxy, fitness, volejbal, minigolf, basketbal, fotbal, tenisové kurty s osvětlením, aerobik, parkoviště, 2 konferenční sály s vybavením.
Za poplatek: plážový bar, irský bar, piano bar, obchůdky, stolní tenis, šipky, bowling, billiard, elektronické hry, internetový koutek, squash, lukostřelba, SPA (salon krásy, sauna, parní lázně, solarium, masáže, jacuzzi), kadeřnictví, doktor na telefonu, půjčovna aut.
Pokoje: Dvoulůžkové pokoje ve vilách ve 2. linii s možností 2 přistýlek (pro 2 malé děti k dispozici palanda) s klimatizací, vlastním sociálním zařízením, fénem, satelitní TV, telefonem, balkonem. Za poplatek sejf a minibar. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Hlavní lůžka ve vilách v 1. linii, a ve vilách typu Royal (v poslední linii vil na úpatí kopce) za příplatek.
Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7.30-10.00), obědy (12.30-14.30) a večeře (18.30-21.00) formou bufetu v hlavní restauraci. Občerstvení v průběhu dne (10:00-22:00) je klientům k dispozici v rozličných snack barech a občerstveních v celém komplexu (kompletní info v odkazu níže) . Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů v barech, animačním sálu a nočním klubu dle časů stanovených hotelem. 1x za pobyt možnost návštěvy některé z á-la-carte restaurací (nutná rezervace předem).
Pláž: Písčitá pláž s lehátky a slunečníky zdarma leží přímo před vilkami. Vstup do vody je oblázkový, doporučujeme obuv o vody. Windsurfing na pláži za poplatek. Na pláži lehké občerstevní ve všech snack barech na pláži zdarma (mimo hlavní Beach bar).
Kompletní informace o všech výhodách Royal Club Victoria Elenite naleznete zde .