Elenite - Hotel ZORNITZA SANDS SPA***** (odlet z Brna - 8 denní)


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Pětihvězdičkový nově zrenovovaný hotel Zornitza Sands Spa se nachází přímo u vlastní písčité pláže v klidné lokalitě turistického letoviska Elenite. Svým klientům nabízí příjemnou odpočinkovou dovolenou podtrženou kvalitními službami a servisem. Vzdálenost od letiště v Burgasu je přibližně 50 km.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar (24 hod. denně), hlavní hotelová restaurace, a la carte restaurace (nutná rezervace předem), výtah, bazén, dětský bazén, bar u bazénu, dětské hřiště, miniklub (10.00-17.00), animační programy pro děti i dospělé (jóga, aerobic, zumba, aqua gym, karaoke, atd.), šachy, šipky, internetové připojení v lobby baru. Další služby za poplatek: fitness, sauna, turecká lázeň, masáže, jacuzzi, stolní tenis, mini fotbal, plážový volejbal, biliard, jízda na koni, půjčovna kol, pronájem automobilu, lékařské služby.
Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek orientované k moři jsou vybaveny koupelnou s vanou, WC, fénem, telefonem, klimatizací, trezorem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), WiFi připojením a balkonem. Možnost dětské postýlky. Za příplatek pokoj s přímým výhledem na moře a bazén.
Strava: Plná penze (snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů) je podávána v hlavní restauraci (7.30-23.00).
Pláž: Hotel se nachází přímo u vlastní písčité pláže. Lehátka, slunečníky a ručníky na pláži zdarma.