Dubai - LAVENDER ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v dubajské části Deira, 5 km od letiště v Dubaji. Nedaleko hotelu je stanice metra a autobusu ”Al Rigga & Union Square”. 5x denně je zajištěn shuttle bus do nákupního centra.

Pláž: Pláž Al Mamzar je vzdálena několik minut jízdy od hotelu.

Vybavení: Hotel je vhodný pro klienty, kteří chtějí pobyt u moře kombinovat s výhodnými nákupy v Dubaji. Hotelovým hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, lobby bar, restaurace, obchod, konferenční sál, internetové připojení.

Sport a zábava: Venkovní bazén na střeše hotelu, billiard, herna.

Poznámka : Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. 
Od 31.3.2014 je v SAE zavedena pobytová taxa, kterou hradí každý klient ubytovaný v emirátu Dubai, a to:Hotely 3 hvězdy: 10 dirhamů na pokoj a noc. Tato pobytová taxa se platí na recepci hotelu.

Stravování: snídaně

Snídaně nebo polopenze (snídaně a obědy formou bufetu a večeře servírované, možnost výběru snídaně + oběd nebo snídaně + večeře).

Ubytování: hotel ***

Pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, ledničkou, internetovým připojením a sejfem. Možnost jedné přistýlky.