Drvenik - Villa Višnja **


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Vila Višnja leží asi 50 m od oblázkové pláže v blízkosti penzionu Adria, od Dolního Drveniku (odtud odjíždí trajekty na ostrovy Hvar a Korčulu) je vzdálena asi 15 minut pěší chůze po přímořské promenádě. Drvenik je malá obec s malým přístavem pod svahy Riliče. Nejpěknější koupání je v zátokách Gornja Vala a Dolnja Vala, kde jsou pláže pokryty drobnějšími oblázky a hrubým pískem.

Vzdálenost od moře : asi 50 m od vily.

150

Pláž: Oblázková: asi 50 m od vily, vhodná pro děti. S pozvolným přístupem do moře.

Vybavení: Moderně zařízené prostorné apartmány. Klientům je k dispozici parkovací místo.

Sport a zábava: Půjčovna šlapadel, vodní sporty. Městečko nabízí bohaté denní i noční společenské vyžití. Možnost široké nabídky fakultativních výletů, za návštěvu jistě stojí starobylá města Split, Trogir a Dubrovník, nebo také velmi známé a oblíbené poutní místo Medžugorje.

Doporučujeme: Trogir: starobylé město zařazené organizací UNESCO do seznamu památek kulturního dědictví. Dubrovník: nejnavštěvovanější turistické místo na chorvatském Jadranu. Zařazené do seznamu kulturního dědictví UNESCO. Lodní výlet s fishpiknikem: půldenní nebo celodenní výlet lodí podél pobřeží či na okolní ostrovy, spojené s ochutnávkou místních specialit.

Informace : check-in: 14.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Stravování: vlastní

Vlastní. Možnost dokoupení polopenze nebo večeří. Stravování probíhá v restauraci penzionu Adria.

Ubytování: apartmán

Kapacita : 4-lůžkový apartmán: 2
2-lůžkový apartmán: 1
Celkem osob: 14

Villa Višnja nabízí příjemné ubytování apartmánového typu. Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových studiích a čtyřlůžkových apartmánech typu BILO a TRILO. Apartmány mají vybavený kuchyňský kout včetně lednice, sociální zařízení, TV a balkon směrem k moři. Je zde také možnost klimatizace (na vyžádání za poplatek) a WIFI připojení. Bližší popis každého typu apartmánu naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

MONO 2

Obsazenost 2 osoby, 1 místnost se 2 lůžky, s kuchyňským koutem, sociální zařízení, TV, balkon směrem na moře.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby, dvoulůžková ložnice, obývací místnost se dvěma lůžky a kuchyňským koutem, sociální zařízení, TV, balkon směrem k moři.

TRILO 4

Obsazenost 4 osoby, 2 dvoulůžkové ložnice, obývací místnost s kuchyňským koutem, sociální zařízení, TV, balkon směrem k moři.