Drvenik - Penzion Mol ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Drvenik je přímořská turistická obec na Makarské riviéře vzdalena 8 km od Živogošće. Je situována mezi příkrými hřbety pohoří Rilić, který je pokračováním masívu Biokovo, a mořským břehem chráným z protější strany ostrovem Hvar a poloostrovem Pelješac.
Penzion Mol je situován na skvělém místě, přímo u nádherné oblázkové pláže. Penzion nabízí svým hostům překrásný výhled na Jaderské moře a okolní ostrovy.

Vzdálenost od moře : asi 5 m

200

Pláž: Oblázková: přímo před penzione.

Vybavení: Penzion nabízí patnáct moderně vybavených pokojů. Každý pokoj má vlastní koupelnu, klimatizaci, TV/SAT a DVD přehrávač. V penzionu je také možnost připojení na internet a restuarace.

Sport a zábava: Místo je ideální pro vodní sporty všeho druhu. Potřebné rekvizity se půjčují v blízkosti pláží. K dispozici jsou také tenisové kurty, půjčovna kol a skútrů. Blízké pohoří Rilić, pokračování Biokova je pravým rájem proaktivní turistiku a horolezectví.

Doporučujeme: Trogir: starobylé město zařazené organizací UNESCO do seznamu památek kulturního dědictví. Dubrovník: nejnavštěvovanější turistické místo na chorvatském Jadranu. Zařazené do seznamu kulturního dědictví UNESCO. Park přírody Biokovo: chráněný park je skalnatou pobřežní oblastí s jedinečnými přírodními rysy. Medžugorje: poutní místo, místo plné lásky, místo plné radosti a milosti. Místo nazvané „zpovědnicí světa“.

Informace : check-in: 14.00 hod. / check-out: 09.00 hod.

Stravování: polopenze

Snídaně nebo polopenze. Stravování probíhá v restauraci v penzionu.

Ubytování: hotel ***

Nabízíme Vám ubytování ve 2-lůžkových pokojích s možností přístýlky, některé pokoje mají balkon a výhled na moře. Bližší popis každého typu pokoje naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

P 1/2

Obsazenost 2 osoby, 2-lůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a s možností klimatizace. Pokoj je situovaný v přízemí penzionu.

P 1/2+1

Obsazenost 3 osoby, 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a s možností klimatizace. Pokoj je situovaný v přízemí penzionu.

P 1/2 H

Obsazenost 2 osoby, 2-lůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a s možností klimatizace. Pokoj je situovaný v I.patře penzionu s výhledem na hory.

P 1/2+1 H

Obsazenost 3 osoby, 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a s možností klimatizace. Pokoj je situovaný v I.patře penzionu s výhledem na hory.

P 1/2 BM

Obsazenost 2 osoby, 2-lůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a s možností klimatizace, balkon. Pokoj je situovaný v I.patře penzionu s výhledem na moře.

P 1/2+1 BM

Obsazenost 3 osoby, 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a s možností klimatizace, balkon. Pokoj je situovaný v I.patře penzionu s výhledem na moře.