Dovolená v Alpách 2016 Hallstatt Gosau - apartmány Bergblick - SAUNA a pára v ceně


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: bez stravystrava: bez stravy
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Aktivní dovolená

Apartmánový dům BERGBLICK 2016 - Hallstatt Gosau Dachstein West - cca 50 m od areálu Dachstein West

Z Prahy cca 380 km

SAUNA a PÁRA v ceně!!!

Malebné městečko Gosau-Millertal na úpatí masívu Dachstein najdeme v regionu Hallstatt-Dachstein, který je oprávněně součástí projektu Světové dědictví (např. ledovcová a mamutí jeskyně – cca 22 km). Tato oblast je též atraktivní díky turistickým a cyklo-turistickým stezkám, výlety k jezeru Gosausee (cca 4 km) – koupání, rybaření, zábavný aqua-park v Russbachu (6 km) atd. Městecko Gosau nabízí veřejný krytý bazén + sauna a solárium, venkovní muzeum, geologické muzeum, zábavný park pro děti, vlakové spojení do Zwieselalm apod. Město Salzburg cca 75 km.

Ubytování: apartmán

Apartmánový dům vedle lanovky Hornspitz Express, ap. dům cca 200 m od lesa, restaurace cca 50 m, obchod s potravinami cca 2 km. Vybavení: recepce, wellness zóna (sauna, parní lázeň, relax zóna), Wi-Fi zdarma v uvítací části ap. domu, pračka na mince. Bezplatné parkování (1 auto/apartmán). V každém apartmánu příslušenství, obvykle balkón s posezením, TV-SAT. Dětská postýlka bezplatně na vyžádání. V suterénu k dispozici lyžárna, kde každý apartmán má zamykací skříň se sušákem bot a držáky na lyže, dále vybavená prádelna (pračka, sušička, mandl, žehlička), herna pro děti, společenská místnost pro dospělé (stolní fotbal a tenis).

Apartmán Typ A (2 dosp.+ 2 děti mladší 14,99 let nebo 3 dosp., 35 m²): kuch. kout, obývací pokoj/ložnice s manž. postelí a rozkl. pohovka.
Apartmán Typ B (4 dosp.+ 2 děti mladší 14,99 let nebo 5 dosp., 55 m²): kuch. kout, obývací pokoj/ložnice s manž. postelí a rozkl. pohovka, pokoj s dvojlůžkem a přistýlkou.

Check In: 16-19 hod., Check Out: do 10 hod.

Upozornění na nutnost oznámit telefonicky pozdní příjezd na ubytování po 19. hodině. Pokud klient včas neoznámí svůj pozdní příjezd, tehdy je vystaven riziku placení pokuty za neoznámený pozdní příjezd na ubytování (check-in).
Pozn.: před svým příjezdem je klient požádán zavolat majiteli apartmánů v předstihu na dané tel. číslo (bude uvedeno v pokynech), aby upřesnil svůj čas příjezdu na ubytování (check-in). Při pozdním příjezdu na ubytování po 19. hodině obdrží klient po telefonu kód ke vstupním dveřím.


Cena zahrnuje

  • ubytování v apartmánu (cena za apartmán)
  • spotřeba el. energie a vody, topení
  • lůžkoviny a ručníky
  • vstup do sauny a parní lázně

Cena nezahrnuje

  • placeno na místě: povinný poplatek závěrečný úklid (45 euro/ap. A, 65 euro/ap. B,), pobytová taxa (cca 1,70 euro/os. od 15 let/noc), dom. mazlíček na vyžádání (cca 5 euro/noc, bez krmiva), parkování 2. auta za poplatek (50 euro/týden, nebo 10 euro/noc).
  • Vratná kauce: 100 euro/ap.