Djuni - Hotel HOLIDAY VILLAGE**** (odlet z Ostravy - 8 denní)


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Nedávno zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel Holiday Village je součástí hotelového komplexu Duni Royal Resort ve vzdálenosti 200 až 500 m od pláže a nabízí svým klientům klidnou a rodinnou atmosféru v krásné zelené zahradě. Doba transferu od letiště v Burgasu je přibližně 50 minut.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby. Klienti mají dále k dispozici hlavní hotelovou restauraci s terasou, dvě a la carte restaurace, lobby bar, bar u bazénu, snack bar na pláži, bazén a dětský bazén, vstup do hotelového aquaparku, tenisové kurty, stolní tenis, vodní polo, možnost lukostřelby, plážový volejbal, bocciu, aerobic, step-aerobic, aqua-aerobic, pilates, zumbu, saunu, jacuzzi, bingo, disko, různorodé animační programy, amfiteátr, miniclub, dětské animační programy, dětské hřiště. Rovněž mohou až na některé výjimky využívat dalších služeb v celém hotelovém komplexu. Za poplatek: fitness centrum, spa centrum, minigolf, vodní sporty (např. vodní lyžování atd.), WiFi připojení, masáže.
Pokoje: Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou dále vybaveny balkonem, koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, satelitní TV, telefonem, minibarem a trezorem (za příplatek).
Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7:00-11:00), obědy (12:30-14:30), večeře ( 19:00-21:30) formou bufetu, svačinky a pozdní večeře (24:00-0:30), dále pak konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů, kávy a čaje.
Pláž: Hotel se nachází přibližně 200 až 500 m od široké písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Lehátka, slunečníky a ručníky pro hotelové hosty zdarma.

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Ostravy - TRASA 01
Šumperk - Zábřeh - Mohelnice - Olomouc - Přerov - Hranice - letiště Ostrava

Transfer na letiště do Ostravy - TRASA 02
Vsetín - Valašské Meziříčí - Rožnov pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm - Kopřivnice - letiště Ostrava