Asterix Park a Paříž, tématický hotel 3*- noční přejezd (ZÁJ)


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pro děti
    • Za zábavou

TIP!!!
Velmi oblíbený a kvalitní zábavní park, návštěva Paříže.

Tématické ubytování přímo v areálu parku.

ASTERIX PARK
Jedná se o nejbláznivější tématický zábavní park ve Franci, leží severně od Paříže a patří k těm, které se stále zvětšují a investují do nových atrakcí. Park je zaměřen na známé francouzské komiksové hrdiny, galské válečníky Asterixe a Obelixe, kteří vzdorovali římským legiím pomocí kouzelného magického lektvaru. Těšte se na 42 atrakcí a zajímavá představení. Při troše štěstí vám druid nabídne i kouzelný nápoj, po němž se z vás stane nepřemožitelný hrdina.

Areál je velmi příjemný a nabízí perfektní zábavu pro menší děti i milovníky adrenalinu. Ve spoustě obchůdků lze pořídit originální suvenýry, v restauracích a bufetech se bez problémů posilníte. Nechybí zde ani dětské hřiště.

Zážitky si určitě odnesete z ANTICKÉHO ŘECKA, ŘÍMSKÉ ŘÍŠE, GALSKÉ VESNICE, ANTICKÉ CESTY i od VIKINGŮ. Mezi nej atrakce patří:
POZOR MENHIR - novinka z roku 2019, kino 4D se speciálními efekty, sál pro 300 lidí. Právě zde postavičky na 15 minut opět ožijí...
PEGASŮV EXPRESS - novinka 2018, rychlá jízda v antickém Řecku. Přibližně kilometr dlouhá horská dráha bez loopingů, ale se spoustou zatáček, výjezdů a divokých sjezdů...
DISCOBÉLIX - atrakce z roku 2016, která si získala ocenění TOP ATRAKCE ROKU. Všichni vědí, že Obelix jako malý kluk spadl do kouzelného lektvaru, odkud pochází jeho síla. A tak když hodí diskem, tak ten letí a letí a letí a točí se a točí... Nasedejte, jedeme!!!
OZIRIS - beze sporu patří mezi nojvější a velmi povedené atrakce. Adrenalinová zavěšená horská dráha, která je nejvyšší a nejrychlejší dráhou ve Francii. Patří k ní zcela nově vybudovaná tématická část - Egypt.
LA TRACE DU HOURRA - zajímavá bobová dráha, která která Vás přenese do pravěku a budete se řítit rychlostí 60km/hod. kolem skal a stromů.
GOUDURIX - na této šílené horské dráze se zatočíte 7x hlavou dolů ve výšce 37m nad zemí v rychlosti 75km/hod.
MENHIR EXPRESS - to jsou klády na vodě, na kterých absolvujete pád z výšky 13m do vody! Trochu osvěží a po právu patří tato atrakce mezi nejlepší vodní atrakce ze všech evropských parků.
TONNERRE DE ZEUS - dřevěná horská dráha (až 85km/hod.!), která byla veřejností vyhlášena Nejlepší dřevěná horská dráha v Evropě
TRANDÉMONIUM - strašidelný zámek
GALSKÁ VESNIČKA - projdete se několika galskými domky, vyzkoušíte Obelixovo boty a u vchodu do vesničky se s oblíbenými postavičkami můžete vyfotit.

PAŘÍŽ
Během návštěvy města si nejvíce vychutnáte tato místa:
EIFFELOVA VĚŽ - ocelová pařížská dominanta vysoká 324m. postavena u příležitosti stého výročí velké francouzské revoluce a Světové výstavykterá se v Paříži konala v roce 1889.
CENTRUM PAŘÍŽE - během okružní jízdy městem, která z velké části povede kolem řeky Seiny, si vychutnáte známé památky jako muzeum Louvre, katedrála Notre Dame, třída Champs-Elysées, Vítězný oblouk...

Doprava: autokarem

Praha (20:00), Beroun (20:15), Rokycany (20:50), Plzeň (21:10), Sv. Kateřina (22:15)

Ubytování: hotel ***

HOTEL LES TROIS HIBOUX *** - ubytování je ve 2 až 4 lůžkových pokojích s příslušenstvím (pro větší pokoje nás kontaktujte). Jedná se o tématický hotel, který je součástí celého komplexu. Hlavní jeho výhodou je pohodlí, které nabízí. Ať už rodinná atmosféra a krásné okolí, tak i následující benefity:
- setkání s postavičkami na hotelu
- přednostní vstup do parku o 30 min dříve pro ubytované hosty
- z hotelu přímý vstup do parku

Program zájezdu

1. den: Odjezd ve večerních hodinách, noční přejezd přes Německo do Francie.
2. den: Dopoledne příjezd do Paříže, okružní jízda podél řeky Seiny kolem známých památek - muzeum Louvre, náměstí Svornosti, Elysejská pole, Vítězný oblouk. Zastávka u Eiffelovy věže, zde volno k její individuální návštěvě nebo možnost např. plavby lodí po Seině či návštěvy mořského světa Aquarium de Paris. V odpoledních hodinách odjezd k Asterix Parku, který se nachází severně od Paříže. Zde ubytování přímo v areálu v tématickém hotelu Les trois hiboux***. Možnost večeře v hotelové restauraci. Nocleh.
3. den: Po snídani na hotelu možnost setkání s postavičkami Asterixe a Obelixe. Následně celodenní návštěva Asterix Parku, kdy je areál otevřen pro hotelové hosty o 30 min. dříve než pro všechny návštěvníky. Celý areál se nachází v krásné přírodě a zábava je zde zaručena jak pro malé návštěvníky, tak pro milovníky adrenalinu. Během dne možnost shlédnout show, navštívit galskou vesničku s oblíbenými postavičkami atd. Park je velmi originální a promyšlen do posledního detailu. Atmosféra parku je naprosto jedinečná... Večer odjezd zpět.
4. den: Návrat ráno/dopoledne.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • dítě do 2 let (sleva: -2700 Kč)
  • dítě 3 - 11 let (sleva: -800 Kč)

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu
  • 1x nocleh se snídaní v hotelu Les Trois Hiboux 3*
  • celodenní vstupné do Asterix Parku
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění Pandemic:
  • 50 Kč / dítě / den
  • 70 Kč / dospělý / den