Dachstein West - Penzion Leprich **


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: Tradiční penzion Bergblick leží na okraji městečka Bad Goisern s krásným výhledem na hory Dachstein. Centrum města je vzdálené asi 700 m a lázeňské městečko Bad Ischl s termálními lázněmi je vzdálené asi 11 km.

Vybavení: Recepce, restaurace, bar, snídaňová místnost, zahrada s hřištěm, parkování (i kryté stání pro motorkáře), wi-fi připojení. Možnost zapůjčení jízdních kol za cca 5 EUR/den.

Sport a zábava: Tenis, fotbal, možnost zapůjčení jízdních kol, výlety do hor. V Dachsteinu se také nachází ledová jeskyně, v Obertraunu například i mamutí jeskyně (vzdálenost asi 16 km).

Informace : check-in: 14:00 hod. / check-out: 11:00 hod.

Možnost pobytu s domácím mazlíčkem (na vyžádání, za poplatek).

Stravování: snídaně

Snídaně formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení polopenze.

Ubytování: hotel **

Penzion Bergblick nabízí příjemné ubytování hotelového stylu. K dispozici jsou pokoje pro 2-3 osoby, i rodinné pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny dřevěným nábytkem, soc. zařízením, TV, Wi-Fi připojením, některé pokoje mají balkon.

P 1/2

Obsazenost 2 osoby - dvoulůžkový pokoj s manželským lůžkem či oddělenými lůžky, vlastní soc. zařízení, TV, wi-fi připojení. Některé pokoje mají balkon.

P 1/2+1

Obsazenost 2-3 osoby - max. 2 dospělé osoby + dítě do 15 let, dvoulůžkový pokoj s manželským lůžkem a 3. lůžkem či rozkládací pohovkou, vlastní soc. zařízení, TV, wi-fi připojení. Některé pokoje mají balkon.

P 1/2+2

Obsazenost 2-4 osoby - max. 4 dospělé osoby, rodinný pokoj s manželským lůžkem a palandou, vlastní soc. zařízení, TV, wi-fi připojení. Některé pokoje mají balkon.