Crikvenica - Depandance Omorika ***


  • ubytování: depandanceubytování: depandance
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: jednotlivé 3 budovy se nacházejí v zeleni piniového háje v mírném svahu nad překrásnou crikvenickou riviérou. V okolí naleznete obchůdky, cukrárny, kavárny, bary a hospůdky, kde se můžete občerstvit a příjemně zabavit. Nalézají se zde také dětské koutky s houpačkami, skluzavkami, trampolínami apod. Samotné centrum Crikvenice je vzdáleno pohodlnou panoramatickou procházkou podél moře cca 20 minut.

Pláž: cca 200 m vzdálená, oblázková pláž. Jedná se o čisté a členité pláže s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky (za poplatek).

Vybavení: restaurace v bezprostřední blízkosti depandancí.

Sport a zábava: v okolí můžete využít spoustu možností sportu a zábavy – nejen v rámci komplexu Omorika, ale také v centru Crikvenice, které žije hudbou, zábavou, sportem a atrakcemi. Bohatá nabídka vodních sportů. Blízké sportovní centrum s tenisovými kurty. Zajímavá a pestrá nabídka fakultativních výletů za kulturními, historickými a přírodními krásami okolí. Doporučujeme Vám návštěvu crikvenického Akvária, lodní panoramatický výlet, lodní výlet na ostrov Krk, fish piknik, výlet do národního parku Plitvická Jezera, na ostrov Rab, výlet do jeskyně Biserujka na Krku, návštěvu města Krk na ostrově Krk, návštěvu lázeňského města Opatija či přístavního města Rijeka.Klienti z depandance Omorika se mohou účastnit animačního programu, který organizuje tým CK KOVOTOUR PLUS v rámci komplexu Rivijera Club v Crikvenici (cca 300 m).

Náš názor: skvělé místo pro strávení relaxační dovolené s bohatou nabídkou zábavy a poznání krás okolí. Na své si přijdou rodiny s dětmi i páry. Omorika je pro klienty velmi populární již řadu let.

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko +3 990 Kč/týden

Stravování: polopenze

polopenze - snídaně a večeře formou švédských stolů. Stravování probíhá v restauraci Skoko v bezprostřední blízkosti.

Ubytování: depandance

dvoulůžkové standardní pokoje s možností jedné přistýlky s balkonem s posezením, vlastní soc. zařízení.