Velikonoce Ve Štýrsku A Jeruzalémských Vinohradech

od 9 927 Kč
Sleva - 8% 10 790 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Prožijte s námi Velikonoce na pomezí Rakouska, Slovinska a Chorvatska v roce 2025. Atraktivní zájezd s ubytováním a relaxací ve wellness hotelu 4* spojený s poznáním přírodních a kulturních pokladů blízkého okolí . Mezi fascinující destinace, které jsou součástí výletů, patří například soutěska Kesselfallklamm, osada Središte ob Dravi s výrobou legendárního dýňového oleje, slovinský a chorvatský Jeruzalém – vinařské oblasti, které lákají milovníky vína svými malebnými vinicemi a bohatou tradicí, plovoucí mlýn Žabnik nebo farma jelenů Perhoč. Výlety z wellness hotelu Sv. Martin nabízejí skvělou příležitost pro poznávání zajímavých míst na pomezí tří evropských států, historických památek a ochutnání regionálních produktů. Užijte si Velikonoce v hotelu Terme Sveti Martin, v samém srdci Međimurje, v blízkosti malebných kopců a nedotčené přírody. Lokalita je jako stvořená pro zdravou relaxaci, odpočinek i aktivní dovolenou v přírodě.

soutěska Kesselfallklamm – Srediště ob Dravi – slovinský a chorvatský Jeruzalém – přírodní park Goričko – Sv. Urban – mlýn Žabnik – Perhoč – Sv. Martin

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 17.04. - 21.04.0 Odjezd A

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Ubytování: různé

hotel****

Ubytování
3x ubytování ve wellness hotelu**** - 2lůžkové pokoje s příslušenstvím,
hotel**** Terme Sveti Martin , obklopen přírodou a kopci vinic, rekreační stezky, sportovní zařízení, golfové hřiště. Stoletá tradice lázeňské turistiky a jedna z nejzdravějších termominerálních vod v Evropě, komplex krytých bazénů s termální vodou "The Temple of Life", saunový svět a wellness centrum, hotelové fitness a posilovna, Bio kosmetika, pantofle a župan na pokoji. Hotel je přímo propojen s komplexem termominerálních bazénů. Ideální místo pro odpočinek i aktivní dovolenou.

Stravování
3x polopenze. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Program zájezdu

1. den: V pozdních večerních hodinách odjezd z ČR (Praha cca 23:30 hod) a dále po trase HK, Brno, Mikulov do Rakouska.
2. den: Dopoledne KESSELFALLKLAMM - romantická procházka soutěskou, kterou zdobí mocné vodopády padající ze skal a která svou délkou cca 3 km a převýšením 180 m patří do kategorie rodinné turistiky pro všechny věkové skupiny. Roklina je zpřístupněna pomocí dřevěných schůdků a lávek. Pro ty, kteří neholdují turistice, může být příjemný pobyt v okolí myslivecké chaty, kde lze strávit čas např. u dopolední kávy (doba průchodu soutěsky cca 1,45 hod). Následuje osada SREDIŠTE OB DRAVI ležící na břehu řeky Drávy, která láká svou malebnou atmosférou a historickým kouzlem. Exkurze do výroby typického regionálního produktu, kterým je legendární dýňový olej , chlouba Jeruzalémské oblasti jakož i Štýrska. Odpoledne odjezd na ubytování do hotelu, odpočinek , wellness , bazény .
3. - 4. den: Dopoledne koupání , relaxace , wellness v Terme Sveti Martin a odpoledne výlet do chorvatské části Jeruzaléma a na jeho hřbety. Pěší vycházka v celkové délce cca 2 km k rozhledně GORIČKO , rozhledna se nachází v oblasti přírodního parku Goričko , který se rozkládá na pomezí Slovinska, Maďarska a Rakouska, nabízí nádherný výhled na krajinu a je oblíbeným cílem turistů a nadšenců přírody. Při příznivém počasí jsou možné výhledy do pěti zemí (Chorvatsko, Slovinsko, Rakousko, Maďarsko a unikátně i na Slovensko). Nedávno postavená rozhledna má 27 metrů a 104 schodů. Po přírodním představení přejedeme do SV. URBANA na degustaci vína u zdejšího vinaře. Návrat na večeři do hotelu.
5. den: Po snídani odjezd z hotelu, projedeme vinice Jeruzaléma ze slovinské strany s fotopauzou v samotném Jeruzalémě, který měl dle legendy ve 13. století dostat řád německých rytířů a ti zde měli začít s tradicí pěstování vína. Dnes se 20 % produkce věnuje známé značce Šipon. Návrat v pozdních večerních hodinách.

17.04. - 21.04.25 čtvrtek - pondělí
polopenze autokarem
Sleva 8% 10 790 Kč 9 927 Kč
cena za 5 dní (4 noci)

Cena zahrnuje

  • 3x polopenzi,
  • průvodce CK,

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 3500 Kč,
  • Fakultativní příplatek:
  • pobyt. taxu,
  • vstupné,