Cheb - Stein ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Krásný statek uprostřed přírody. Vhodný pro rodiny s dětmi.

Poloha: na klidném místě v blízkosti Skalky. Františkovy lázně vzdáleny cca 3 km, Cheb 3 km. Hotel propojuje atmosféru rustikální architektury a historického zemědělského dvora s moderními hotelovými službami.

Vybavení: a-la-carte restaurace, Cowboy a Bikers bar, zahradní terasa (možné grilování), sál „New Mexico“ až pro 100 osob, ekofarma s malou domácí zoo (kozy, ovce, emu, lamy, koně, poníci, osli, králíci, morčata, psi, kočky, skot).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis. Za poplatek: půjčovna koloběžek, jízdních kol, lodiček a sportovního vybavení, jízda na koních, nordic walking.

Internet : WiFi zdarma.

Wellness tip : zdarma: venkovní bazén (cca květen-září). Za poplatek: masáže (sportovní, regenerační), relaxační koupele (bylinná, pivní aj.), finská sauna, danarium (kombinace sauny a parní lázně), vířivka, gymnastika.

Pro děti : dětský koutek, dětské hřiště, minizoo a ekofarma. Při pobytu od 3 nocí 1x jízda na poníku pro děti do 18 kg zdarma. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody : senioři nad 50 let mají pobyt pro domácí zvíře zdarma. Při pobytu od 3 nocí pro plně platící osobu 1x vstup do sauny a 1x vířivka zdarma. Při pobytu od 5 nocí pro plně platící osobu 1x půjčení kola na celý den. Při pobytu od 7 nocí pro plně platící osobu 1x částečná masáž těla a 1x odpolední káva a zákusek zdarma.

parkování: parkoviště cca 80 Kč/den;
domácí zvíře: cca 160 Kč/den;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci.

Stravování: snídaně

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře výběr z menu o 3 chodech. Při rezervaci plné penze navíc oběd: polévka a salát.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2A): pokoje jsou vybaveny telefonem, sat. TV, chladničkou, sprchou, WC. Rodinné pokoje (A3A/A4A): čtyřlůžkový pokoj nebo 2 dvoulůžkové pokoje s propojovacími dveřmi, stejné vybavení jako A2A. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.