Cesenatico - Hotel Blue/Sylvile Rose **


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel je vhodný pro klienty všech věkových kategorií, kteří preferují ubytování kousek od pláže a centra letoviska. Hotel je hlavně určen pro rodiny s dětmi. Cesenatico je ideálním místem pro rodinou dovolenou. Pro klienty hotelu je vstup do vodního parku Diamanti Beach Village zdarma. Hotel se nachází v centrální části letoviska Cesenatico, cca 250 m od pláže, v klidné zóně obklopené stromy.

Vzdálenost od moře : asi 250 m od hotelu

v centrální části

Pláž: Písečná: asi 250 m od hotelu.

Vybavení: Plážový servis na pláži za poplatek (možnost zakoupení za poplatek 12 Euro/den/pokoj - slunečník + 2 lehátka). Hostům je k dispozici recepce, restaurace, bar, TV koutek, zdarma wifi na recepci. Hotel je rozdělen do dvou částí - hotel Blue a depandance Silvie Rose, která se nachází před hotelem. Klienti mohou využívat vodního parku na pláži zdarma. K dispozici je malé parkoviště. Další možnost parkování je na ulici kolem hotelu. Na recepci je česky mluvící recepční.

Sport a zábava: Vodní sporty na pláži za poplatek, Podél celé pláže jsou zahrady, kde jsou vodotrysky, prolézačky, houpačky a další atrakce (zdarma). Zahrady vedou podél pláže cca 1,5 km. Pro klienty hotelu je vstup do vodního parku (bazén a tobogány) Diamanti Beach Village na pláži zdarma http://www.diamanticesenatico.it/

Doporučujeme: Do 30 km od Cesenatica můžete navštívit různé zábavní parky - aquaparky, delfinárium nebo podniknout výlety lodí.

Informace : check-in 14:00 / check-out 10:00

Pobytová taxa - pokud bude aplikována, budou ji klienti platit při příjezdu na místo pobytu jako povinný příplatek.

Stravování: snídaně

Snídaně, polopenze nebo plná penze.

Ubytování: hotel **

Rodinný hotel s výtahem. Dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek, (max. obsazenost 4 osoby), koupelna se sprchou/WC, balkon.

P 1/2

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový pokoj, koupelna se sprchou/WC, některé pokoje mají balkon.

P 1/2+1

Obsazenost 2-3 osoby, dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, koupelna se sprchou/WC, některé pokoje mají balkon.

P 1/2+2

Obsazenost 4 osoby, dvoulůžkový pokoj se dvěma přistýlkami (palanda), koupelna se sprchou/WC, některé pokoje mají balkon.