Cefalu - Alberi del Paradiso ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Objekt má 55 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako šatna, úschovna zavazadel a hotelový sejf přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salonek, kavárna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Jízdní kola je možné odstavit v úschovně kol. Objekt nabízí také pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Dále je v nabídce shuttleservis. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek).

Vybavení: Objekt má 55 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako šatna, úschovna zavazadel a hotelový sejf přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salonek, kavárna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Jízdní kola je možné odstavit v úschovně kol. Objekt nabízí také pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Dále je v nabídce shuttleservis. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek).

Sport a zábava: Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně (za poplatek). Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Z volnočasových aktivit nabízí objekt vedle fitness studia a hammam za poplatek také tenis, saunu, parní lázeň a masáže.

Platba : Je možné zaplatit kreditními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: polopenze

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní a polopenze. Nabídka dále obsahuje dietní jídla a vegetariánská jídla.

Ubytování: hotel ****

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Je možné rezervovat i koupelnu s bezbariérovým přístupem. Většina pokojů má balkón nebo terasu. K přednostem některých pokojů patří i částečný výhled na moře. V ubytovacích jednotkách se nachází dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení všech pokojů patří sejf a minibar. Ke zpříjemnění pobytu slouží mini lednička a varná konvice/kávovar. Celkové vybavení doplňuje ještě připojení k internetu, telefon, televize a rádio. V koupelnách je sprchový kout a vysoušeč vlasů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.