Cattolica - Hotel K2 ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Dobře vybavený hotel K2 se nachází v Cattolice, nedaleko moře i centra města. Právě díky své vybavenosti a dobré pozici je vhodný pro rodiny s dětmi, nebo také mladé páry s přáteli. Cattolica je městem módy, a její hlavní náměstí, Piazza Primo Maggio, proslavila „zpívající fontána“. Ideální město pro všechny věkové kategorie.

Vzdálenost od moře : asi 200 m od hotelu

přímo v centru

Pláž: Písečná: asi 200 m od hotelu. Pláže v Cattolice jsou známé především čistotou a dobrou vybaveností.

Vybavení: Recepce, bar, restaurace, venkovní posezení, parkování, wi-fi připojení k internetu ve společných prostorách zdarma, TV místnost, vyžití pro děti.

Sport a zábava: Na pláži (vybavení pro děti, hřiště atd.).

Informace : check-in 14:00 / check-out 10:00

Na vyžádání možnost nástupu v neděli.

Stravování: plná penze

Plná penze - v ceně i nápoje, snídaně formou bufetu, oběd a večeře formou výběru z menu a salátový bufet. Program all inclusive zahrnuje navíc kromě nápojů i plážový servis.

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí ubytování v dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek, s dopovídajícím vybavením, jako je minibar nebo připojení k wi-fi internetu. Bližší popis pokojů naleznete níže v popisu jednotlivých ubytovacích jednotek.

P 1/2 B

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový pokoj se soc. zařízením, ventilátorem, sejfem, minibarem, TV, wi-fi. Pokoje mají klasický nebo francouzský balkon.

P 1/2+1 B

Obsazenost 3 osoby, dvoulůžkový pokoj s přistýlkou se soc. zařízením, ventilátorem, sejfem, minibarem, TV, wi-fi. Pokoje mají klasický nebo francouzský balkon.

P 1/2+2 B

Obsazenost 4 osoby, dvoulůžkový pokoj se dvěma přistýlkami (mohou být patrové postele) se soc. zařízením, ventilátorem, sejfem, minibarem, TV, wi-fi. Pokoje mají klasický nebo francouzský balkon.