Casamicciola Terme - TERME MANZI HOTEL & SPA ****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Proslavený elegantní hotel, jenž se nachází v atraktivní části městečka Casamicciola Terme nabízí svým hostům pestrou paletu služeb té nejvyšší kvality. Umělecky citlivé prolnutí klasické a orientální architektury napovídá, že návštěvník bude konfrontován jak s tradičními lázeňskými službami opírající se o léčebnou sílu pramene Gurgitiello, tak s moderními přístupy v péči o klienty, která je v pozadí luxusního zázemí zacílena k jejich celkové spokojenosti.

Služby
Wellness centrum na ploše 1600 m² jehož součástí je velký vnitřní 36 °C a velký venkovní termální bazén o teplotě vzduchu, turecké lázně, sauna, fitness centrum, relaxační místnost, emocionální sprchy, tepidárium, solární terasa aj. Restaurace oceněná 2 Michelinskými hvězdami, bar s živou hudbou, non stop recepce, pokojová služba, shuttle bus na pláž a do okolních měst, směnárna, business centrum, konferenční a společenské prostory, Wi-Fi zdarma.

Vzdálenost
od moře: 800 m
od centra: v malém centru, hlavní třída 800m

Stravování: snídaně

Polopenze v hotelové restauraci, kterou vede uznávaný kuchař Nino di Costanzo. Snídaně - bohatý bufet, večeře - výběr z rozmanitého menu + bohatý salátový a přílohový bufet.
V základní ceně snídaně, polopenze je za příplatek.

Ubytování: hotel *****

Celkem 58 pokojů. Pokoje Superior elegantního středomořského stylu o velikosti 26 m² jsou komfortně vybaveny klimatizací, satelitní TV, minibarem, trezorem, Wi-Fi, sociálním zařízením. Donáška denního tisku zdarma. Jsou situovány do vnitřní zahrady. Pokoje De Luxe mají velikost 32 m² a jejich balkony směřují do vnitřní zahrady nebo okolní krajiny. Hotel dále nabízí pokoje typu Prestige, Junior Suite nebo Garibaldi Suite.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.