Caorle - Rezidence Livenza ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Rezidence Livenza se nachází v části Caorle Ponente, asi 100 m od hlavní třídy s obchody, bary a restauracemi. Je asi 350 m od písčité pláže.

Vzdálenost od moře : asi 350 m od rezidence.

100

Pláž: Písečná: asi 350 m od rezidence, s pozvolným vstupem do moře. Soukromé i volně přístupné pláže. Plážový servis v ceně (1 slunečník a 2 lehátka/apartmán).

Vybavení: Výtah, bazén se sluneční terasou (v provozu v závislosti na počasí od cca konce května do začátku září), parkovací místo - 1/AP.

Sport a zábava: Jízda na kole či kolečkových bruslích, beach volejbal, bazén. Bohaté společenské vyžití – kavárny, restaurace, pizzerie, diskotéky. Pro děti: jízda na kolečkových bruslích, dětské hřiště, skákadla.

Doporučujeme: Caorle: malebné městečko s historickým centrem, původně vesnicí rybářů a pastevců. Benátky: okouzlující město postavené na mnoha ostrůvcích, oddělenými od sebe sítí kanálů. Aquapark Lido di Jesolo: vodní park plný tobogánů a atrakcí pro děti a dospělé.

Malá zvířata povolena (na vyžádání, zdarma).

Stravování: vlastní

Vlastní, s možností využití nabídky místních restaurací.

Ubytování: apartmán

Rezidence Livenza nabízí příjemné ubytování v moderně zařízených apartmánech. Jsou vybaveny soc. zařízením, mikrovlnou troubou (jen apartmán typu mono), pračkou, TV, klimatizací (jen apartmán typu bilo, apartmán typu mono má stropní ventilátor), balkon či terasa.

MONO 4

obsazenost 2 až 4 osoby, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, kuchyňským koutem a manželským lůžkem, stropní ventilátor, TV, pračka, mikrovlná trouba, soc.zařízení, balkon.

BILO 4

obsazenost 2 až 4 osoby, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, klimatizace, TV, pračka, soc.zařízení, balkon.