Cadenabbia - Britannia Excelsior


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobyty u moře

Největší předností hotelu je poměr kvalita/cena, která je opravdu vysoko. Za onu cenu dostanete sice standardní tříhvězdičkové ubytování, ale stravování je formou all inclusive, což je v této lokalitě spíše výjimkou. Více jak sto let stará budova hotelu byla roku 2009 rekonstruována.
Hotel se nachází na skvělém místě s výhledem přes jezero na protější Belaggio. Pro cestování a lepší poznávání jezera zde slouží místní trajektová společnost – zastávka trajektu je pouhých 200m od hotelu.

Hotel doporučíme spíše starším lidem, neboť právě ti tvoří z větší části klientelu tohoto hotelu. Zkrácené pobyty možné, zcela libovolně - poptejte se v CK!

Vzdálenosti: jezero/pláž: 50-100m, centrum 100m, trajekt: 200m

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE: snídaně formou rozšířeného bufetu (7-10:00), oběd (12-14:00) a večeře (18:30-21:00) – výběr předkrmů, první chod (polévka, pasta), hlavní chod výběrem ze 3-4 menu – ryba, večer pizza, brambory, vař.zelenina. Salátový a dezertový bufet (dorty, zmrzliny). Navíc 3 místa, kde se vaří a připravuje jídlo přímo před hosty – 1.fresh pizza a pasta, 2.maso, 3.ryby. Tato místa fungují u večeře, u oběda záleží na počtu hostů.
NÁPOJE zdarma místní výroby – soft drinky (limonády, cola, tonic, soda), kávy, čaje, ovocné džusy, tvrdý alkohol italské výroby (Gin, vodka, whisky, brandy, grappa, campari, rum, limoncelo, martini …. Otevřen i zpoplatněný bar pokud by byla chuť např.na irskou whisky.
Bar je otevřen 8-24:00 (poslední objednávky 23,30)
Většinu dní v týdnu živá hudba u večeře

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: recepce, noční portýr, hala/lounge s TV/SAT, výtah, snídaňový sál /restaurace, bar (2x), hotel je bezbariérový, wi-fi na recepci zdarma, parkoviště.
Venkovní bazén (u jezera – 100m od hotelu přes silnici), terasa – vše spravováno hotelem.

Vybavení pokoje: dvoulůžkové pokoje (typ Comfort) s možností až 2 přistýlek, každý se s koupelnou – sprcha nebo vana/WC/fén, stropní ventilátor, klimatizace, telefon, SAT/TV, sejf, minibar. Balkon nebo výhled na jezero – viz příplatky.
Pokoje jsou ve 3 stupních kvality/rozlohy. Comfort, Deluxe – větší, Superior – v ceně je balkon i výhled na jezero.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.