Buljarica - Vily Armenko LUX ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pro seniory

Poloha: luxusní vily Armenko Lux Club a hotel Ponta Club s krásnou zahradou se nacházejí 450 m od více než dvoukilometrové písečně-oblázkové pláže. Pláž Buljarica se rozkládá mezi dvěma horskými masivy Lovčen a Rumije. Buljarica se nachází nedaleko krásného historického městečka Petrovac na Moru, do kterého vede horská procházková trasa dlouhá cca 3 km.

Pláž: písečně-oblázková pláž 450 m od vil a hotelu. V blízkosti jsou také dvě další krásné pláže Kraljičina pláž a pláž Lučica. Plážový servis (za poplatek).

Vybavení: luxusní vily Armenko Lux Club a hotel Ponta Club mají venkovní vyhřívaný bazén, krásnou olivovou zahradu, WiFi připojení, parkoviště (zdarma), lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: klienti vil Armenko Lux Club a Hotelu Ponta Club se mohou zúčastnit animačního programu v českém jazyce, který organizuje tým cestovní kanceláře KOVOTOUR PLUS v hotelu Savojo Club v Buljarici.

Náš názor: báječná dovolená v žádaných apartmánech s nádherným bazénem v krásné olivové zahradě, která získala titul Nejkrásnější zahrada Černé Hory.

Poznámka: Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko / jednolůžkový pokoj +3 490 Kč/týden. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a večeře formou švédských stolů.

Ubytování: hotel ****

klimatizované dvoulůžkové apartmány s možností až dvou přistýlek s terasou, balkonem nebo francouzským oknem, mini kuchyňka, TV, lednička, vlastní soc. zařízení, WiFi.