Achtopol - Eskada Beach (BB) ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Poloha: Hotel je situován na atraktivním místě nad útesy moře, cca 300 m od písečné pláže a od centra městečka je vzdálený cca 100 m.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 300 m. Pobřeží je členité, některé pláže s oblázky, vhodné ke šnorchlování. Široká nabídka vodních sportů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj s výhledem na bazén nebo na moře (DBL Pool View/Sea View): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Lux s výhledem na bazén nebo na moře (DBL Lux Pool View/Sea View): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 11,99 let / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj v přízemí (DBL Economy Ground Floor): 2 dospělí.

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 120 min.

Check-in pravidla: Check-in: 15:00 hod. Check-out: 12:00 hod.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na bazén (DBL Pool View), velikost cca 20 m2, možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), minibar, klimatizace, LCD TV, balkon. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře (DBL Sea View), vybavení stejné jako DBL s výhledem na bazén. Velikost cca 20 m2, možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo). Dvoulůžkový pokoj v přízemí (DBL Economy Ground Floor), velikost cca 16 m2, lůžka za sebou, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), malá lednice, klimatizace, TV, malá terasa. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Pokoj bez možnosti přistýlky.
Dvoulůžkový pokoj LUX (DBL Room Lux Pool View/Sea View), velikost cca 26-30 m2, možnost jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), minibar, klimatizace, LCD TV, balkon. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Výhled na bazén nebo na moře (čátečným výhledem na záliv Achtopol).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace s venkovním posezením (terasou) s výhledem na moře, bar u hlavní restaurace, restaurace a la carte, lobby bar (součásti programu AI), bar u bazénu, dva bazény pro dospělé s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénů zdarma, dětské hřiště, posilovna, vířivka, supermarket nonstop. Wi-Fi připojení v celém hotelu zdarma.


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení k internetu ve společných prostorách hotelu a na pokojích, fitness
  • Leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování dle počtu nocí, transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle smlouvy o zájezdu, služby delegáta, místní pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Bezpečnostní schránka, masáže, restaurace a la carte, bar u bazénu
  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 1000 Kč, fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu