Slunečné pobřeží - Flamingo Beach (ex. Avliga Beach) ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenze s nápojistrava: polopenze s nápoji
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Poloha: Bývalý hotel Avliga Beach má ideální polohu, leží v centrální části Slunečního pobřeží, obklopen parkem, bezprostředně u široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Od pláže jej odděluje pouze místní promenáda. V blízkosti centra s obchody, bary a restauracemi. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází obchody, bary, restauracemi, tenisové kurty, minigolf nebo půjčovna kol. Do historického města Nesebar se dostanete turistickým vláčkem, místními autobusy nebo taxi. Vzdálenost Sl. pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km, transfer do hotelu cca 40-60 min.

Pláž: Vzdálenost cca 50 m, pláž písečná s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře od hotelu pouze cca 50 m, vhodná i pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 8 LV/1 kus). Široká nabídka vodních sportů za poplatek. V letovisku minigolf, tenisové kurty, aquapark a spousta atrakcí pro dospělé i děti.

Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 8 LV/1 kus/den). Sl. pobřeží je jedním z největších hotelových a rekreačních turistických center u Černého moře. V letovisku naleznete minigolf, tenisové kurty, aquapark a spousta atrakcí pro dospělé i děti. Dále pošta, poliklinika, kiosky s rychlým občerstvením, sposta útulných restaurací, dětské atrakce, půjčovny sportovních potřeb, zábavní folklórní podniky nebo kasina. Na písečné pláži, která je dlouhá 7 km a na některých místech dosahuje šířky až 200 m, je několik center pro s nabídkou vodních sportů - skůtry, šlapadla, ringo, vodní lyže, windsurfing, padák, banán, potápění a další. V blízkosti starobylé městečko Nesebar, které svádí k večerní procházce. Ke koloritu patří projížďka v drožkách, turistickým vláčkem nebo výlet lodí.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj (DBL Room): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 11,99 let / 3 dospělí.

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Stravování: polopenze s nápoji

POLOPENZE PLUS - snídaně a večeře formou bufetu. K večeři nealkoholické nápoje, pivo a víno.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkový pokoj (DBL Room), možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, sat. TV, telefon a balkon. Wi-Fi připojení k internetu. Výhled směr park nebo směr moře. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, směnárna, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén pro dospělé a děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. dětský koutek, dětské hřiště.


08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
polopenze s nápoji letecky
13 390 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
polopenze s nápoji letecky (Brno)
Sleva 11% 16 690 Kč 14 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
polopenze s nápoji letecky (Ostrava)
Sleva 11% 16 690 Kč 14 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena zahrnuje

  • LETECKY: leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků, palivový a emisní příplatek, transfery v destinaci, ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta, místní poplatky, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant), fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování (1,50-10 EUR/pokoj/noc)
  • Masáže, parkoviště