Brela - Apartmány Brela ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Brela je perlou Makarské riviéry. Jedná se o moderní turistické letovisko s bohatou tradicí a přírodními krásami. Průzračně čisté moře, oblázkové pláže lemované borovicovými háji, romantická promenáda podél moře, sportovní terény, marina, ekologické prostředí, klid a nejvyšší kvalita v luxusních restauracích jsou nejsilnějšími trumfy turistické nabídky. Městečko se rozkládá na pobřeží mezi masívem Biokovo a ostrovem Brač, asi 15 km od Makarske. Do centra letoviska se dostanete příjemnou procházkou. Ve městě je řada obchůdků se suvenýry, zmrzlinové stánky, restaurace a kavárny.
Apartmánové domy jsou rozmístěny po exkluzivním letovisku Brela, ve vzdálenosti cca do 500 m od moře a cca 500 m od centra letoviska, které nabízí bohaté denní i noční kulturní a společenské vyžití.

Vzdálenost od moře : do 500 metrů od apartmánů.

500

Pláž: Oblázková: do 500 m od apartmánů. Pozvolný přístup do moře.
Brelské pláže řadí různé turistické časopisy mezi deset nejkrásnějších pláží na světě. Táhnou se podél letoviska v délce několika kilometrů a slibují nezapomenutelné zážitky.

Vybavení: Kvalitně vybavené studia a apartmány s příslušenstvím. Součástí každého studia a apartmánu je kuchyňka s ledničkou a sporákem, jídelní kout, vlastní soc. zařízení, klimatizace, TV/SAT, balkon. Parkování je možné v blízkosti domu.

Sport a zábava: Brela a okolí jsou ideálním místem pro pěší a cyklistické túry (značené turistické trasy) i pro horolezectví. Pro zpestření dovolené si můžete zapůjčit kajak, šlapadlo, vodní skútr, vodní lyže, sportovní člun, jachtu. Pokud byste se chtěli chvíli cítit jako ptáci, vyzkoušejte parasailing nebo paragliding. Dále zde najdete potápěčské centrum, v městečku restaurace, bary, kavárny. Samozřejmostí jsou vodní sporty i hřiště na míčové hry. V sezóně Vás potěší živá hudba. Pro děti: prolézačky, skákadla, pískoviště.

Doporučujeme: Trogir: starobylé město zařazené organizací UNESCO do seznamu památek kulturního dědictví. Split: největší město na chorvatském pobřeží, mimořádně bohaté na kulturní památky. Dubrovník: nejnavštěvovanější turistické místo na chorvatském Jadranu. Zařazené do seznamu kulturního dědictví UNESCO. Park přírody Biokovo: chráněný park je skalnatou pobřežní oblastí s jedinečnými přírodními rysy. Medžugorje: poutní místo, místo plné lásky, místo plné radosti a milosti. Místo nazvané „zpovědnicí světa“. Lodní výlet s fishpiknikem: půldenní nebo celodenní výlet lodí podél pobřeží či na okolní ostrovy, spojené s ochutnávkou místních specialit.

Informace : check-in: 14.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Stravování: vlastní

Vlastní. Možnost dokoupení večeře nebo snídaně.

Ubytování: apartmán

Apartmány Brela nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu. Nabízíme Vám možnost ubytování ve 2 až 3-lůžkových studiích a ve 2 až 6-lůžkových apartmánech, bližší popis každého typu naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

MONO 2

Studio pro 2 osoby, ložnice s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

MONO 3

Studio pro 3 osoby, ložnice s manželským lůžkem a jedním samostatným lůžkem, s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

BILO 2

Apartmán pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem, kuchyňský kout, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

BILO 3

Apartmán pro 3 osoby, ložnice s manželským lůžkem, kuchyňský kout s možností 3 lůžka, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

BILO 4

Apartmán pro 4 osoby, ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost se dvěma lůžky a s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

TRILO 4

Apartmán pro 4 osoby, dvě ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

TRILO 5

Apartmán pro 5 osob, dvě ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s 1 lůžkem a s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

TRILO 6

Apartmán pro 6 osob, dvě ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost se 2 lůžky a s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

QUADRI 6+1

Apartmán pro 6 osob, tři ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s kuchyňským koutem s možností přistýlky, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.