Brancaleone - Hotel Altalia ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel Altalia - jedno z nejoblíbenějších prázdninových středisek leží přímo u písčité a oblázkové pláže, asi 200 m od centra městečka Brancaleone, situovaného v nejjižnější části Kalábrie, asi 60 km od Sicílie, jejíž návštěvu si nenechte ujít. Skládá se z hotelu a nově zařízených apartmánů, postavených podél pláže v typickém středomořském stylu, obklopených krásnou subtropickou vegetací.

Vzdálenost od moře : 200 m od ubytování

200

Pláž: Hrubý písek: přímo u střediska (asi 200 m od hotelu), privátní pláž s možností pronájmu plavidel, pro každý pokoj je připraven plážový serivs (1 slunečník, 2 lehátka).

Vybavení: Bazén pro dospělé a bazén pro děti se slunečníky, lehátky, terasou ke slunění a barem s příjemným posezením, restaurace s výtečnou kalábrijskou kuchyní, TV sál se satelitním vysíláním, kongresový sál, výtah, obchod se suvenýry, dětský park, supermarket (50m), hlídané parkoviště, 2 tenisové kurty, fotbalové, volejbalové a basketbalové hřiště, hotelová pláž s půjčovnou windsurfingů a vodních plavidel, celodenní zábavní a sportovní program, diskotéka, Wi-Fi v celém středisku (za příplatek).

Sport a zábava: Vodní a plážové sporty, potápění, pronájem šlapadel, surfů a kánoí, potápění, dětský koutek. Bohaté společenské vyžití – bary, restaurace, obchody, trhy. Pro děti: dětský koutek, animační program.

Doporučujeme: Lodní výlet: kolem nejkrásnější části rozmanitého pobřeží Riviera dei Cedri a okolo ostrova Dino, proslulého svými okouzlujícími jeskyněmi. Nejznámější z nich jsou Azurová a Lví jeskyně s nádherně azurově zbarvenou hladinou moře, ve které se odráží stále modré nebe. Maratea: antické městečko se rozprostírá v regionu Basilicata, proslulé vysokou sochou Krista, replikou Krista z brazilského Rio de Janeira. Socha se nachází na vysoké hoře San Biagio, odkud je nádherné panorama na celý záliv Policastro.

Informace : check-in: 16.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Stravování: polopenze

Polopenze nebo plná penze - v hotelové restauraci je snídaně podávána formou bufetu, při servírovaných obědech a večeřích si můžete 1. a 2. chod vybrat ze tří rozličných jídel, bohatých příloh a předkrmů, připravených dle
místních speciálních receptur. Nápoje ke stravě za poplatek.

Ubytování: hotel ****

Kapacita : 2-lůžkový pokoj: 40
Celkem osob: 80

Pokoje se nacházejí v hlavní budově, asi 200 m od pláže, mají vlastní příslušenství, TV/SAT, telefon, klimatizaci, minibar a terasu se zahradním nábytkem a výhledem na moře.

P 1/2

Dvoulůžkový pokoj - vlastní příslušenství, TV/SAT, telefon, klimatizace, minibar a terasu se zahradním nábytkem a výhledem na moře.

P 1/2+1

Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou - vlastní příslušenství, TV/SAT, telefon, klimatizace, minibar a terasu se zahradním nábytkem a výhledem na moře.

P 1/2+2

Dvoulůžkový pokoj se 2 přistýlkami - vlastní příslušenství, TV/SAT, telefon, klimatizace, minibar a terasu se zahradním nábytkem a výhledem na moře.

P 1/1

Jednolůžkový pokoj - vlastní příslušenství, TV/SAT, telefon, klimatizace, minibar a terasu se zahradním nábytkem a výhledem na moře.