Bora Bora ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Útulný rodinný hotel se nachází v severní části Slunečního pobřeží cca 50 m od krásné písečné pláže. Příjemný a zkušený personál vám u baru připraví vynikající koktejly. Vzdálenost do centra letoviska cca 2,5 km. Do historického města Nesebar vzdálenost cca 6,5 km. Autobusová zastávka cca 100 m. Vzdálenost Sl. pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km, transfer do hotelu cca 40-50 min.

Pláž: Vzdálenost od pláže cca 50 m. Pláž je široká, písečná s pozvolným vstupem do moře. Je vhodná také pro malé děti. Vodní sporty na pláži za poplatek. Lehátka a slunenčíky na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 50 m od hotelu, vhodná pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 8 LV/1 kus/den). Sl. pobřeží je jedním z největších hotelových a rekreačních turistických center u Černého moře. V letovisku naleznete minigolf, tenisové kurty, aquapark a spousta atrakcí pro dospělé i děti. Dále pošta, poliklinika, kiosky s rychlým občerstvením, sposta útulných restaurací, dětské atrakce, půjčovny sportovních potřeb, zábavní folklórní podniky nebo kasina. Na písečné pláži, která je dlouhá 7 km a na některých místech dosahuje šířky až 200 m, je několik center pro s nabídkou vodních sportů - skůtry, šlapadla, ringo, vodní lyže, windsurfing, padák, banán, potápění a další. V blízkosti starobylé městečko Nesebar, které svádí k večerní procházce. Ke koloritu patří projížďka v drožkách, turistickým vláčkem nebo výlet lodí.

Transfer : Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40-50 min.

Informace k dětské ceně : Dítě nesmí dosáhnout uvedeného věku v době návratu do ČR. Např. přistýlka dítě 2-12 let - cena platí pro dítě ve věku 2-11,99 let, tzn. dítě nesmí dovršit 12ti let v době návratu.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu.

Doprava: letecky

Letecká společnost Travel Service (Smart Wings). Povolená hmotnost zavazadel 15 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Trasa dopravy dle odletového místa: Praha-Burgas-Praha, Brno-Burgas-Brno, Ostrava-Burgas-Ostrava nebo Pardubice-Burgas-Pardubice. Předpokládaný letový řád Praha: linka QS 1180/1, Praha 05:20 - 08:25 Burgas 09:10 - 10:25 Praha. Časy LT. Předpokládaný letový řád Brno: linka QS 1482/3, Brno 06:25 - 09:15 Burgas 10:05 - 11:05 Brno. Časy LT. Předpokládaný letový řád Ostrava: linka QS 1380/1, Ostrava 09:55 - 12:45 Burgas 13:35 - 14:30 Ostrava. Časy LT. Předpokládaný letový řád Pardubice: linka QS 1980/1, Pardubice 17:45 - 20:45 Burgas 15:40 - 16:45 Pardubice. Časy LT.

Ubytování: hotel ***

2+2 Hotel

Dvoulůžkový pokoj s možností jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, malá lednice, klimatizace, sat. TV, telefon, balkon, vysoušeč vlasů. Dětská postýlka na vyžádání 6 LV/den.

Maximální obsazení pokoje : Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí.

Vybavení hotelu : Vstupní hala s recepcí, restaurace, výtah, venkovní bazén s dětskou částí (solární ohřev vody v bazénu), bar u bazénu, dětský koutek. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Wi-Fi připojení zdarma u recepce.


Cena zahrnuje

  • Ubytování 7/10/11/14 nocí, stravování dle ubytování, místní taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, místní taxy, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Volitelné cestovní pojištění K3S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu
  • Billiard, půjčovna kol, prádelna, masáže. Bezpečnostní schránka 5 LV/den