Biograd na Moru - Apartpenzion Anton **


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Apartpenzion Anton je situován v turisticky nejzajímavější části letoviska. Je oblíbeným místem na letní dovolenou nejen pro rodiny s dětmi. Asi 600 m od penzionu je vyhlášená pláž Dražica s tobogánem a dalšími plážovými atrakcemi. Za malebnou histrorií a romantikou se můžete vydat do centra letoviska, kam dorazíte asi po 10 min. procházce. Svým příjemným podnebím, průzračným mořem a bujnou vegetací se oblast stala vyhledávanou mezi turisty z celé Evropy.

Vzdálenost od moře : asi 600 m od apartpenzionu.

asi 400

Pláž: Oblázková: vzdálená od apartpenzionu asi 600 m, rozlehlá pláž s množstvím sportovního vyžití a atrakcí, součástí pláže je bazén s mořskou vodou. Pozvolný vstup do moře.
Písečně-oblázková: vzdálená od apartpenzionu asi 800 m, překrásná pláž "Soline". Pozvolný vstup do moře.

Vybavení: Apartmány jsou rozděleny do dvou pater, klimatizace (za poplatek), k dispozici je parkoviště (zdarma) před apartpenzionem.

Sport a zábava: V blízkosti apartpenzionu sportovní hřiště, aqua tobogán, bazén s mořskou vodou, vodní lyžování, potápění (škola potápění), půjčovna vodních skútrů a loděk, windsurfing, beach volejbal, tenisové kurty, cyklostezky. V městečku promenáda se stánky se suvenýry, možnost vyhlídkové projížďky vláčkem, přístav, vinárny, kavárny, diskotéky, bohatý společenský noční život. Pro děti: aqua tobogán, hřiště na plážové sporty, skákdla, prolézačky.

Informace : check-in: 13.00 hod. / check-out: 09.00 hod.

Stravování: polopenze

Vlastní nebo kontinentální polopenze (česká strava) - zahrnuje snídani a večeři (formou self servisu), nápoj ke stravě zdarma. Doporučujeme také návštěvu místních restaurací.

Ubytování: hotel **

Kapacita : 2-lůžkový pokoj: 9
4-lůžkový pokoj: 2
Přistýlka: 6
Celkem osob: 32

Apartpenzion Anton nabízí příjemné ubytování. Ubytování je zajištěno ve dvou až čtyřlůžkových apartmánech, některé apartmány jsou s možností přistýlky a s balkonem. Bližší popis každého typu apartmánu naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

A101 1/2+1

Obsazenost 3 osoby, dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky (rozkládací gauč), vlastní sociální zařízení, malá kuchyňka, lednička, klimatizace, balkon. Nachází se v 1. patře.

A102 1/2+1

Obsazenost 3 osoby, dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky (rozkládací gauč), vlastní sociální zařízení, malá kuchyňka, lednička, klimatizace, balkon. Nachází se v 1. patře.

A103 1/2

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení, lednička, klimatizace, balkon. Nachází se v 1. patře.

A104 1/4+1

Obsazenost 5 osob, rodinný pokoj (2 oddělené ložnice) s možností přistýlky (rozkládací gauč), vlastní sociální zařízení, malá kuchyňka, lednička, klimatizace, 2x balkon. Nachází se v 1. patře.

A201 1/2+1

Obsazenost 3 osoby, dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky (rozkládací gauč), vlastní sociální zařízení, malá kuchyňka, lednička, klimatizace, balkon. Nachází se ve 2. patře.

A202 1/2+1

Obsazenost 3 osoby, dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky (rozkládací gauč), vlastní sociální zařízení, malá kuchyňka, lednička, klimatizace, balkon. Nachází se ve 2. patře.

A203 1/2

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení, lednička, klimatizace. Nachází se ve 2. patře.

A204 1/4+1

Obsazenost 5 osob, rodinný pokoj (2 oddělené ložnice) s možností přistýlky (rozkládací gauč), vlastní sociální zařízení, malá kuchyňka, lednička, klimatizace, balkon. Nachází se ve 2. patře.

A302 1/2

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový pokoj, sociální zařízení na chodbě a je společné s pokojem č. A303, klimatizace. Nachází se v přízemí.

A303 1/2

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový pokoj, sociální zařízení na chodbě a je společné s pokojem č. A302, klimatizace. Nachází se v přízemí.