Bibione - Apartmány Lido dei Pini


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobyty u moře

Blízko písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, jen cca 100 m.
V ceně plážový servis (slunečník + plážové křeslo a plážové lehátko).
NEMO tour TIP.

Poloha a vybavení (via Rigel 31, Lido dei Pini): apartmánový dům v bezprostřední blízkosti pláže, v klidné části Lido dei Pini, v zóně s dalšími domy - Biloba, Landora...Apartmány typu Bilo mají balkon a kryté parkování. Velmi výhodná cena.

BIBIONE - Lido dei Pini je východní částí oblíbeného Bibione. Poblíž ústí řeky Tagliamento, která pramení v Dolomitech, se nachází maják - jeden ze symbolů této části letoviska, jako oblíbený cíl procházek. Zde, na okraji letoviska se nachází také již několik sezón vyhledávaná psí pláž Spiaggia di Pluto. Lido dei Pini je klidnější část Bibione především ve srovnání s centrální částí Spiaggia. Možnosti ubytování nejen v této části jsou téměř neomezené. V bezprostřední blízkosti písčité pláže je řada několikapodlažních rezidenčních apartmánových domů, které o pár desítek metrů dále přecházejí ve vilové čtvrti a rozsáhlé komplexy řadových vilek s bazény pro dospělé i děti, dětská hřiště a sportovní komplexy (tenis, minigolf).

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2019.
Pobytová taxa vybírá se vybírá již ve všech letoviscích naší nabídky (Bibione, Lignano, Caorle, Porto Santa Margherita...). Na základě těchto skutečností uvádíme u jednotlivých letovisek výši pobytové taxy z předchozího roku. Místní vyhláškou příslušného úřadu se výše pobytové (turistické) taxy vyhlašuje ještě před začátkem aktuální letní sezóny. V době uzávěrky katalogu konkrétně (10.12.2018) nebyla konkrétní výše poplatku na sezónu 2019 v Bibione známa. Přesně informace budou uvedeny v odbavovacích pokynech a také aktuálně zveřejněny na www.nemotour.cz.
Výše taxy v roce 2018: pro apartmány 0,75 €/os.starší 4 let/den, děti zdarma ve věku do 4 let, taxa vyžadována v období od května do konce září. Úhrada maximálně 10 dní pobytu.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Ubytování: apartmán

BILO 2/4 - typ B (maximálně pro 4 osoby): obývací pokoj s rozkládacím gaučem (2 osoby), jedna ložnice s 2 lůžky.
Koupelna se sprchou a WC, TV, balkon a venkovní nebo kryté parkovací místo.