Bibinje - Apartmány Bibinje ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Apartmánové domy jsou situované v nejlepších částech letoviska Bibinje. Toto líbivé letovisko leží pouhých asi 8 km jihovýchodně od známého historického Zadaru. Kolem apartmánů roste hodně zeleně, která tak dodává místu ideální atmosféru na letní dovolenou pro rodiny s dětmi, mladé páry a nebo skupinky. Součástí apartmánů je balkon nebo terasa, odkud hosté mají překrásný výhled na okolní krajinu. Romantické jsou procházky po pobřeží ve večerních hodinách.

Vzdálenost od moře : do 500 m od apartmánů.

8 000

Pláž: Oblázkově-kamenitá: do 500 m od apartmánů, pozvolný vstup do moře.

Vybavení: Standardně vybavené apartmány s příslušenstvím. Součástí každého apartmánu je kuchyňský kout, balkon nebo terasa. Možsnost využití klimatizace za poplatek.

Sport a zábava: Plážové a vodní sporty, půjčovna loděk a vodních skútrů. V letovisku bohaté společenské vyžití. Pro děti: dětské hřiště, plážové sporty, pískoviště, prolézačky.

Doporučujeme: Národní park Paklenica: centrum tvoří dva mohutné kaňony, Velika Paklenica a Mala Paklenica. Národní park Kornati: park byl zřízen roku 1980, rozkládá se na 218 km2 a nachází se v něm na 89 ostrovů. Národní park Krka: množství vodopádů, jezer a peřejí vytvořených nejpodivuhodnější řekou ze všech řek Chorvatského krasu. Národní park Plitvická jezera: 16 překrásných jezer spojených 92 vodopády. Od r. 1979 je park zapsaný do listiny přírodních památek UNESCO. Zadar: „malý chorvatský Řím“ – i takto se říká Zadaru, městu, které se honosí bohatstvím svých památek. Lodní výlet s fishpiknikem: výlet lodí s ochutnávkou místních specialit.

Informace : check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Možný pobyt s domácím mazlíčkem.

Stravování: vlastní

Vlastní, možnost využití nabídky místních restaurací.

Ubytování: apartmán

Kapacita : 2-lůžkové studio: 3 3-lůžkový apartmán: 3 4-lůžkový apartmán: 5 6-lůžkový apartmán: 4Celkem osob: 59

Apartmány Bibinje nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu. Jsou zde 2-lůžkové apartmány typu MONO, 3 a 4-lůžkové apartmány typu BILO, 4-lůžkové apartmány typu TRILO a 6-lůžkové apartmány typu QUADRI s možností přistýlky. Bližší popis každého typu studia a apartmánu naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

MONO 2

Obsazenost 2 osoby, 1 místnost s kuch. koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizací, balkonem nebo terasou.

BILO 3

Obsazenost 2-3 osoby, dvoulůžkový pokoj, obývací místnost s 1 lůžkem, s kuch. koutem, sociální zařízení, TV/SAT, klimatizace, balkon nebo terasa.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby, dvoulůžkový pokoj, obývací místnost se 2 lůžky, s kuch. koutem, sociální zařízení, TV/SAT, klimatizace, balkon nebo terasa.

TRILO 4

Obsazenost 3-4 osoby, 2 dvoulůžkové pokoje, obývací místnost s kuch. koutem, sociální zařízení, TV/SAT, klimatizace, balkon nebo terasa.

QUADRI 6

Obsazenost 5-6 osob, 3 dvoulůžkové pokoje, obývací místnost s kuch. koutem, sociální zařízení, TV/SAT, klimatizace, balkon nebo terasa.

QUADRI 6+1

Obsazenost 6-7 osob, 3 dvoulůžkové pokoje, obývací místnost s možností jedné přistýlky, s kuch. koutem, sociální zařízení, TV/SAT, klimatizace, balkon nebo terasa.