Beskydy/Písek u Jablunkova - Wellness Hotel Bahenec a Pivní lázně, Relax Víkend


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

První pivní lázně BBB v ČR.
NEMO tour TIP: kvalitní pivní wellness procedury SPA BBB s léčivými účinky, letní venkovní bazén + vnitřní relaxační bazén s celoročním provozem.


RELAX VÍKEND - 3 dny/2 noci, PÁTEK - NEDĚLE (uveden v ceníkové tabulce).

Moderní Wellness Hotel Bahenec*** leží ve Slezských Beskydech pod Kyčerou (840 m.n.m.) v těsné blízkosti slovensko-polských hranic. Nabízí příjemné ubytování v horském prostředí, vhodné pro rodiny s dětmi a pro všechny, kteří hledají klid, krátké vycházky v přírodě i turistické výlety. Wellness hotel Bahenec nabízí kromě kvalitních BBB procedur a ubytování také spoustu možností k sportovnímu nebo odpočinkovému vyžití včetně letních animačních programů. Pro sportovní aktivity je hřiště na plážový volejbal, kuželky, petanque, dále ohniště, dětské pískoviště a houpačky v rámci dětské dřevěné vesničky. Parkování u hotelu zdarma. PIVNÍ LÁZNĚ jsou součástí WELLNESS CENTRA přímo v hotelu. V hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí a posezením, restaurace s velkým dětským koutkem, salonek pro školení, Koliba s posezením u krbu, SPA BB – pivní, slámové a mléčné procedury, krytý bazén, finská sauna, venkovní letní bazén.
Koupání: vnitřní hotelový relaxační bazén (celoroční provoz, cca 32°C), letní venkovní bazén.

Zaměření pivních lázní:
- léčba kožních nemocí
- bolestivých kloubních onemocnění a s tím spojených pohybových problémů
Hlavní složkou „pivní lázně“ je voda v dřevěné kádi o teplotě nad 35°C a původní, tajná, patenty chráněná receptura. Voda je obohacena přísadami, z nichž se vaří pivo – kvasnice, sladový šrot nebo chmelová hořčina a zároveň doplněna o tajné ingredience. Celá procedura je založena na teplu a následném pozvolném vstřebávání pozitivních a aktivních složek, které jsou součástí extraktu, přes kůži do lidského organismu. Účinek sedací koupele je zvýšen použitím vířivky a výměníku tepla, který zabraňuje vychladnutí lázně. Doba koupele je 20 minut.

PIVNÍ LÁZNĚ BBB = BIER BOTTICH BAD...chráněno patentem. Pivní lázeň prospívá vlasům, pleti, svalům i kloubům…aneb "posezení v dřevěném sudu plném piva s pípou na dosah".

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetového stolu, večeře výběr ze 4 jídel.

Doprava: vlastní

Frýdek-Místek dále na Jablunkov, v Jablunkově směr na Písek u Jablunkova, v Písku u Požární zbrojnice odbočit doleva a po cca 7 km dorazíte přímo k hotelu.
Z vlakového nádraží v Návsi u Jablunkova autobusem do Písku u Jablunkova na zastávku "U Labaje", poté vlevo a cestou nahoru cca 7 km

Ubytování: hotel ***

2- lůžkový pokoj s koupelnou se sprchou a WC, TV. Většina pokojů s balkonem, pro dospělé osoby zapůjčení županu v ceně pobytu. Možnost přistýlky, WiFi připojení.