Belek - ROYAL ADAM & EVE *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží ve nádherné zahradě v oblasti Belek, 1 km od centra města a 35 km od letiště v Antalyi.

Pláž: Hotel leží přímo u dlouhé písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Luxusní hotel, který získal mnoho ocenění za prvotřídní kvalitu poskytovaných služeb. Je postavený ve speciálním designu, v celém hotelu převládá zejména bílá a červená barva. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, hlavní restaurace, restaurace á la carte s kuchyní tureckou, rybí, mezinárodní, japonskou, afrodisiakální, 8 barů včetně baru u bazénu a na pláži, obchody, čistírna, konferenční sál, internetové připojení, lékařská služba, kadeřnictví a kosmetický salón.

Sport a zábava: Velký venkovní bazén, krytý bazén, bazén s aquaparkem, masáže, aromaterapie, jacuzzi, sauna, turecké lázně, hydroterapie, fitness centrum, pilates, gymnastika, šipky, zumba, badminton, plážový volejbal, aerobic, každý večer zábavní program ve stylu party (neonová show, koncerty, DJ), vodní sporty na pláži, animační programy, gogo tanečnice, boccie, stolní tenis, basketbal, squash, tenisový kurt.

Pro děti: Venkovní a krytý bazén, hřiště, miniklub pro děti 4 - 12 let, skluzavky.

Poznámka: Do Turecka lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 150 dnů po návratu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: ultra all inclusive

Ultra All Inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-brzká snídaně-pozdní snídaně-23:30 - 03:00 půlnoční snack-24 hodin denně nealkoholické a alkoholické nápoje místní i vybrané importované-každý den doplněný minibar na pokoji -fresh juice u snídaně-občerstvení během dne

Ubytování: hotel *****

Komfortně zařízené pokoje mají vlastní sociální zařízení, minibar, LCD TV s úhlopříčkou 106 cm a satelitním příjmem, telefon, klimatizaci, jacuzzi, sejf, balkón, WiFi připojení (zdarma). Ve standardních pokojích je možnost 1 přistýlky. Rodinné pokoje za příplatek.